Betonggjutning

När det blir tal om betonggjutning är det väldigt bra att kontakta professionella hantverkare. Betonggjutning kan innefatta både stora och små arbeten. Att gjuta en husgrund är både ett stort och viktigt arbete och därför oerhört viktigt att jobbet blir bra gjort från första början. Börja med att ta in offerter från olika företag som har specialiserat sig på betonggjutning.

I offertförfrågan är det viktigt att vara tydlig med vilket arbete som behöver göras. Betonggjutning innefattar förutom gjutning av golv även gjutning av trappor, väggar och murar för att nämna några exempel.

Ta reda på vilka företag som kan betonggjutning i din region och kontakta dessa. Det är alltid en god anledning att be om ett både bra och billigt golv. En prisuppgift på av betonggjutning kostar per kvadratmeter är en god indikation på om arbetet kommer att hålla hög standard. Låt betonggjutningen bli perfekt med yrkeskunnig personal.

Våra senaste förfrågningar

 • Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag skulle vilja ha hjälp med att gjuta en isolerad platta, cirka 30 m2.
 • Suzanne bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  En gjuten platta på mark cirka 20 kvadratmeter. Plattan skall vara en länk mellan ett gammalt hus och en nyligen uppförd liten villa. Naturligtvis skall plattan gjutas enligt dagens normer. Behöver även ta hänsyn till V&A. Planeras till slutet av oktober/början av november.
 • Marko bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av två små grundar ute på lidingö, total storlek på grunndarna ca 65kvm, kantelement L300..
 • Elisabeth bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  prisuppgift för att gjuta ett betonggolv i våtutrymme-badrum, 12m2, och hall 6m2, i badrum ska det vara godkänt för våtutrymme, behövs det speciell betong för detta, el behandlas golvet.
 • Karl-Gunnar bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta platta på mark 105m2
  Eknö strax före furusund.
  Till nästa höst.
 • Mattias bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Det finns redan en befintlig betongplatta 4.8x8.4 m. Den behöver minskas på bredden till 4.39 m. Sedan ska plattan förlängas med 3.6 m. Vilket innebär grävning, bortforsling av jord samt påfyllnad av grus isolering osv. Så måtten på den nya plattan blir 4.39x12.00 m. Runt...
 • Beatrice bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Önskar hjälp med inmätning, gjutning av betongplatta inkl markarbete till nybyggnation av carport. Bygglov med ritning finns.
 • Jörgen bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  husgrund

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.