Betonggjutning

När det blir tal om betonggjutning är det väldigt bra att kontakta professionella hantverkare. Betonggjutning kan innefatta både stora och små arbeten. Att gjuta en husgrund är både ett stort och viktigt arbete och därför oerhört viktigt att jobbet blir bra gjort från första början. Börja med att ta in offerter från olika företag som har specialiserat sig på betonggjutning.

I offertförfrågan är det viktigt att vara tydlig med vilket arbete som behöver göras. Betonggjutning innefattar förutom gjutning av golv även gjutning av trappor, väggar och murar för att nämna några exempel.

Ta reda på vilka företag som kan betonggjutning i din region och kontakta dessa. Det är alltid en god anledning att be om ett både bra och billigt golv. En prisuppgift på av betonggjutning kostar per kvadratmeter är en god indikation på om arbetet kommer att hålla hög standard. Låt betonggjutningen bli perfekt med yrkeskunnig personal.

Våra senaste förfrågningar

 • Michael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,
  Vi efterfrågar offertförslag gällande gjutning av betongfundament i vår verkstadsdel, med huvudsyftet att installera pelarsvängkranar med 6 meter utliggare (pelararm). Målet är att gjutningen skall ha hunnit brännas klart före februari 2017.
  Det skulle...
 • Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej, skall lägga golvvärme (vattenburen) ovan bjälklag och tänkte då flytspackla in den. Rören är 16mm höga och ytan 50kvm utan fall. Kostnad för det?
 • johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Borra 4 - 6 hål i väggen, för att kunna montera fast ett hyllsystem
 • Michael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag ska gjuta en betongplatta som det sedan ska byggas ett uterum på. Plattan ska vara ca 30kvm och det ska vara golvvärme som kopplas till vår bergvärmepump. Bygglov finns så det går att börja omgående.
 • Emil bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej! Jag har ett källarrum på 4x6 meter där det skulle behöva gjutas ett nytt betonggolv. Det nuvarande golvet är gammalt och ojämt. Det skiljer sig 4 centimeter från den högsta till den lägsta punkten i rummet.

  Bilder och mer detaljerad information finns att tillgå vid...
 • Dan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av betong runt poolområde. Bygga formar
 • John bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning slipning av betongplatta 3000
 • Oleg bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,

  Jag letar efter leverantör av betong för att gjuta husgrund platta på mark 96 kvm.
  Fellingsbro

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.