Betonggjutning

När det blir tal om betonggjutning är det väldigt bra att kontakta professionella hantverkare. Betonggjutning kan innefatta både stora och små arbeten. Att gjuta en husgrund är både ett stort och viktigt arbete och därför oerhört viktigt att jobbet blir bra gjort från första början. Börja med att ta in offerter från olika företag som har specialiserat sig på betonggjutning.

I offertförfrågan är det viktigt att vara tydlig med vilket arbete som behöver göras. Betonggjutning innefattar förutom gjutning av golv även gjutning av trappor, väggar och murar för att nämna några exempel.

Ta reda på vilka företag som kan betonggjutning i din region och kontakta dessa. Det är alltid en god anledning att be om ett både bra och billigt golv. En prisuppgift på av betonggjutning kostar per kvadratmeter är en god indikation på om arbetet kommer att hålla hög standard. Låt betonggjutningen bli perfekt med yrkeskunnig personal.

Våra senaste förfrågningar

 • Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Skulle vilja få ett betonggolv på 6,5 m x 2,9 m och 100 mm tjockt gjutet. Golvet ligger 20 meter från gatan i markplan med direkt ingång utifrån. Förarbete med makadam, cellplast, armering och golvärmeslingar är klart. Golvet ligger inomhus med en omgivningstemperatur på 18...
 • Camilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Grund till enplansvilla 160kvm rektangulär med golvvärme.
 • GIna bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Ett litet runt eller fyrkantigt bord i betong typ cafébod för uteplats.
 • Leif bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Schakta och gjuta en platta på 150 kvm tjocklek 15 cm med förstärkningar runt plattan för väggar från lättklinkerbetong. Avloppsbrun, rör för vatten samt för elkabel i plattan. Slipad
 • Gert bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta/mura stödmur på berg (rensat och hål för armeringsjärn borrade) och sedan fylla, isolera, armera och gjuta en betongplatta på ca. 20 m2. Skall bli ett "Korvspa" ute kök kombinerat med bubbelpool.
 • Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej
  Vi önskar hjälp med att gjuta en gång från gatan till entrédörren, 1,5 x 11,5 m och en trappa med ca 7 steg upp till gräsmattan.
  Vi vill samtidigt ha hjälp med att gjuta plintar för ett trästaket och en låg mur ca 200 mm...
 • Urban bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackling av golv undervåning av ett hus byggt 1974 med samtidig inläggning av golvvörme i alla rum. Golvyta cirka 120 kvm. Hus med träbjålklag och krypgrund. 6 rum varav en toalett och en tvättstuga med en golvbrunn i vardera.
 • Lina bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Lägga betong på ett carport-uppfart. Ca12x 8 m stort område.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.