Betonggjutning

När det blir tal om betonggjutning är det väldigt bra att kontakta professionella hantverkare. Betonggjutning kan innefatta både stora och små arbeten. Att gjuta en husgrund är både ett stort och viktigt arbete och därför oerhört viktigt att jobbet blir bra gjort från första början. Börja med att ta in offerter från olika företag som har specialiserat sig på betonggjutning.

I offertförfrågan är det viktigt att vara tydlig med vilket arbete som behöver göras. Betonggjutning innefattar förutom gjutning av golv även gjutning av trappor, väggar och murar för att nämna några exempel.

Ta reda på vilka företag som kan betonggjutning i din region och kontakta dessa. Det är alltid en god anledning att be om ett både bra och billigt golv. En prisuppgift på av betonggjutning kostar per kvadratmeter är en god indikation på om arbetet kommer att hålla hög standard. Låt betonggjutningen bli perfekt med yrkeskunnig personal.

Våra senaste förfrågningar

 • Samar bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej! Vi ska bygga ett uterum o vill gjuta en betongplatta på 30 m2. Det ska även ev installeras golvvärme. Vad kostar det med och utan golvvärme?
 • Dan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av betong runt poolområde. Bygga formar
 • Jennie bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Betonggolv, svart pigment, 45 kvm, slipat och klart från början till slut.
 • Kjell bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Behöver hjälp att gjuta ett betonggolv inne i en lada. 80 kvm- Jag fixar formen o armeringen.
 • Mats bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Mitt pannrum är cirka 7,5 kvm. Betonggolvet är från 30-talet och ytskiktet (ca 1 cm tjockt) har delvis lossat. Jag behöver gjuta en nytt betonggolv, eller ett nytt ytskikt (vad vet jag). Därefter gärna slipning. Ingen golvvärme är aktuellt
 • Simo bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Behöver hjälp med att jämna ut ett garagegolv där fallet är åt fel håll.Har alltså vattensamlingar utmed väggar som suger upp vattnet.Golvet har sprickor och är målad med nu flagnande färg.
 • miche bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  skulle vilja e ett bra/fint betong golv till ett garage. garage står där och det är sand nu tanken är att lägga cellplast samt armerings mattor, garaget är 50 kvm, och vill ha det 10cm tjockt, samt få plattan fin som ett bilgarageplatta ska se...
 • Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Skulle vilja få ett betonggolv på 6,5 m x 2,9 m och 100 mm tjockt gjutet. Golvet ligger 20 meter från gatan i markplan med direkt ingång utifrån. Förarbete med makadam, cellplast, armering och golvärmeslingar är klart. Golvet ligger inomhus med en omgivningstemperatur på 18...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.