Gjuta betonggolv

Ett betonggolv är ett väldigt slitstarkt golv. För att få det perfekta betonggolvet som ska tåla mycket belastning är det viktigt att ta in offerter från olika företag som utför gjutning av betonggolv. Var noga i specifikationen om vilken betonggolv som behövs och fråga gärna efter ett bra och billigt betonggolv.

Att gjuta ett betonggolv kräver gedigen kunskap. Därför är det viktigt att enbart kontakta professionella företag som utför betongarbeten. Ett betonggolv kan behandlas på olika sätt. Det finns möjlighet att måla eller polera ett golv men det går även att slipa betonggolv. När ett betonggolv slipas blir ytan väldigt blank och det ger ett snyggt intryck.

Betonggolv har fördelen att de kan vara både ett ute- och ett inomhusgolv. På senare år har det blivit trendigt att vissa golv inomhus är just betonggolv. Utomhus återfinns betonggolv bland annat i carport, i källare, i garage och företagslokaler. För bästa betonggolvet: ta in offerter från företag specialiserade på att gjuta betonggolv.

Våra senaste förfrågningar

 • Henrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackling av 7.5 kvm, på gammalt kakel golv på betongbjälklag, Skall bli ett uterum med golvvärme.
 • Patrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vill flytspackla ett betonggolv i ett uterum på ca 27m med ca 40 mm tjocklek.
  Golvet skall poleras och oljas sen.
 • Urban bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej !

  Jag undrar vad det skulle kosta att gjuta ett golv i vår gillestuga. Ytan är på 26 kvm. Den är nu uppreglad ca 15 cm. Har fått in ytvatten utifrån och måste riva upp golvet. Täckte satsa på något mer dött matrial som ytskick...
 • Razmik bad om offert för Bygg & hantverkare - Plattsättning
  Att göra ordning med tomten för att sätta betogplatta.
 • Unn bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuten platta ca 100-110 m2 utan golvvärme men med kanaler för golvbrunn å avlopp
 • Nina bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi ska bygga garage med byggstart 1April 2017,då ska vi gräva och plana ut marken där vi vill ha garaget.Sen begöver vi hjälp med att gjuta själva betongplattan.Garaget kommer bli 9,6*6 meter stort.Alltså 57,6 kvadrat.
 • rickard bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  gjuta platta 100 kvadrat 15cm tjock till garage/ hobbyverkstad
 • Annette bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi vill fjuta en stor betong platta med delvis värmeslingor i till uteplats. Halva uteplatsen lommer vara med uterum å andra halvan bara som en betongsltan

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.