Gjuta betonggolv

Ett betonggolv är ett väldigt slitstarkt golv. För att få det perfekta betonggolvet som ska tåla mycket belastning är det viktigt att ta in offerter från olika företag som utför gjutning av betonggolv. Var noga i specifikationen om vilken betonggolv som behövs och fråga gärna efter ett bra och billigt betonggolv.

Att gjuta ett betonggolv kräver gedigen kunskap. Därför är det viktigt att enbart kontakta professionella företag som utför betongarbeten. Ett betonggolv kan behandlas på olika sätt. Det finns möjlighet att måla eller polera ett golv men det går även att slipa betonggolv. När ett betonggolv slipas blir ytan väldigt blank och det ger ett snyggt intryck.

Betonggolv har fördelen att de kan vara både ett ute- och ett inomhusgolv. På senare år har det blivit trendigt att vissa golv inomhus är just betonggolv. Utomhus återfinns betonggolv bland annat i carport, i källare, i garage och företagslokaler. För bästa betonggolvet: ta in offerter från företag specialiserade på att gjuta betonggolv.

Våra senaste förfrågningar

 • Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har ett garage i Valsätra som skall byggas ut/förlängas med 15kvm. Här behöver jag således hjälp med att gjuta ett nytt. Det gamla (gjuten 1969 och ca 15 cm tjockt) vill jag "gjuta på" ytterligare 5 cm då det är allt annat än fräscht.
 • Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Uppbilning av betong i källare. Isolering samt ny betong med vattenburna golvvärmeslingor
 • Charlotte bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Lägga microcement och slipning på kakelgolv och duschvägg i badrum
 • Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta Betong golv 40kvm
 • Bertil bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi har 2 garage för 6 bilar vardera. Färdigställdes 2008.Tyvärr fungerar inte avrinning till golvbrunnar tillfredsställande. Som jag förstår det måste golven spacklas, gjutas . Vatten stannar kvar mot väggar med ett djup på upptill ca 6 cm på sina ställen.
 • Robert bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackling av källargolv på ca 22kvm och med en tjocklek på 5-8 mm önskas.
  Det finns sprickor i det befintliga betonggolvet så jag skulle föredra ett Fiberspackel.
 • Daniel bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla 20kvm utan fall.
 • Carl bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  flytspackla in 16mm vattenburen golvvärme som är bultad/skruvad i golvet. Underlaget är något ojämt då det varit olika rum tidigare som nu blivit ett. Ren betong, gammalt flytspackel och rester av klinkerfix.

  Ca 37kvm

  Vi önskar arbetet utfört om 1-2 veckor

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.