Gjuta betonggolv

Ett betonggolv är ett väldigt slitstarkt golv. För att få det perfekta betonggolvet som ska tåla mycket belastning är det viktigt att ta in offerter från olika företag som utför gjutning av betonggolv. Var noga i specifikationen om vilken betonggolv som behövs och fråga gärna efter ett bra och billigt betonggolv.

Att gjuta ett betonggolv kräver gedigen kunskap. Därför är det viktigt att enbart kontakta professionella företag som utför betongarbeten. Ett betonggolv kan behandlas på olika sätt. Det finns möjlighet att måla eller polera ett golv men det går även att slipa betonggolv. När ett betonggolv slipas blir ytan väldigt blank och det ger ett snyggt intryck.

Betonggolv har fördelen att de kan vara både ett ute- och ett inomhusgolv. På senare år har det blivit trendigt att vissa golv inomhus är just betonggolv. Utomhus återfinns betonggolv bland annat i carport, i källare, i garage och företagslokaler. För bästa betonggolvet: ta in offerter från företag specialiserade på att gjuta betonggolv.

Våra senaste förfrågningar

 • Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi har ett 30 kvm garage golv (nybygge) som behövs flytspackla. Med lite fall, så när bilen kommer in i garaget inte blir vattenansamling.
 • Angelica bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla ett rum i källaren (gillestuga) 33 m2 och jag räknar med ca: 20 mm flytspackel.
  Bor i villa och det är inga problem att backa till en pumpbil och dra slangen genom källarfönster, alternativ genom källardörren. Uppställningsplats utanför källaren (gillestugan) är ca: 3...
 • GÖAF bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi söker efter en entreprenör som kan hjälpa oss med betongarbeten i Göteborgsområdet. Vi får in många förfrågningar där det ingår betongplattor och vi behöver därför en stabil partner som snabbt kan ge oss pris och som inom rimlig tid kan utföra arbetet. Arbeten är...
 • patrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Vill flytspackla en källare som har betonggolv, och murade väggar ca 50kvm så att det bli plant.
 • Pia bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gödselplatta för hästar,20 kvm med 1,5 m höga väggar
 • Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en grund till ett timrat garage, ca 9x7 meter. OBS! Garaget är placerat i en backe varför grunden bör vara suterräng med ett förrådsutrymme under garaget.
  Vidare skall en grund till en tillbyggnad av huset göras, 6x4 meter plus hall. Tillbyggnaden skall inredas till...
 • Stina bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Ca 25kvm i källare som ska bilas, tömmas, läggas markisolering, avlopp och flytspacklas.
 • Albin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej

  Jag har ett uthus där vi tänkt gjuta platta med golvvärme för att göra denna yta beboelig för nära och kära. Huset står just nu på sten (gissningsvis) och vi tänker oss att man enklas lyfter huset när man gjuter. I plattan till uthuset tänker...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.