Gjuta betonggolv

Ett betonggolv är ett väldigt slitstarkt golv. För att få det perfekta betonggolvet som ska tåla mycket belastning är det viktigt att ta in offerter från olika företag som utför gjutning av betonggolv. Var noga i specifikationen om vilken betonggolv som behövs och fråga gärna efter ett bra och billigt betonggolv.

Att gjuta ett betonggolv kräver gedigen kunskap. Därför är det viktigt att enbart kontakta professionella företag som utför betongarbeten. Ett betonggolv kan behandlas på olika sätt. Det finns möjlighet att måla eller polera ett golv men det går även att slipa betonggolv. När ett betonggolv slipas blir ytan väldigt blank och det ger ett snyggt intryck.

Betonggolv har fördelen att de kan vara både ett ute- och ett inomhusgolv. På senare år har det blivit trendigt att vissa golv inomhus är just betonggolv. Utomhus återfinns betonggolv bland annat i carport, i källare, i garage och företagslokaler. För bästa betonggolvet: ta in offerter från företag specialiserade på att gjuta betonggolv.

Våra senaste förfrågningar

 • Lars-Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla ett källarutrymme 3x2,5 m 1/3 målat golv resten nygjuten betong.
  Lutningen mellan de längre väggarna skiljer på c:a 35-30 mm. Utrymmet har en golvbrunn.
 • Urban bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackling av golv undervåning av ett hus byggt 1974 med samtidig inläggning av golvvörme i alla rum. Golvyta cirka 120 kvm. Hus med träbjålklag och krypgrund. 6 rum varav en toalett och en tvättstuga med en golvbrunn i vardera.
 • Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har ett garage i Valsätra som skall byggas ut/förlängas med 15kvm. Här behöver jag således hjälp med att gjuta ett nytt. Det gamla (gjuten 1969 och ca 15 cm tjockt) vill jag "gjuta på" ytterligare 5 cm då det är allt annat än fräscht.
 • Alexander bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej skulle vilja få en betongplatta gjuten. Formen är redan klar samt golvvärme och alla rör är dragna. Formen är 17.85m x 9.85m Den är helt rektangulär och märket som andvänts är bewi kantelement. Vill ha hjälp med gjutningen och vill att entrepenören beställer...
 • Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag skulle vilja ha hjälp med gjutning av en platta på mark 75 m2 stor till ett fritidshus, helst den 3/6. Kantelement, golvvärme, armering, återfyllnad osv. är utfört.
 • Ronnie bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  gjuta betong plata i forråd, ca 5x4m. idag finss plattor med ca 10cm stabil grus under.

  vet inte om det ska isoleras...

  /H
 • Farmartjänst Österlen bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag ska flytspackla en yta på 28 kvm 25-30 mm ska täcka en elslinga sen ska det läggas ett trägolv
 • Sören bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi bygger nya toaletter på vår folkhögskola Wendelsberg uti Mölnlycke och behöver hjälp med att flytspackla en yta på ca 12-13 kvm. Inga fall. 40-50 mm. / Sören

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.