Gjuta betongplatta

En betongplatta är den mest förekomna husgrunden i Sverige. Den är säker och stabil. När det blir tal om att gjuta en betongplatta är det bäst att kontakta flera företag och be om en offert.

Var noga med att skriva ett avtal innan arbetet med att gjuta betongplatta börjar och glöm inte att det går att spara mycket pengar genom att utnyttja ROT-avdraget. Oavsett om det är en betongplatta som ska gjutas eller flera betongplattor som ska gjutas är hela arbetet enormt viktigt.Ingen vill efter några år upptäcka att betongplattorna inte håller standarden som utlovades.

En god försäkran är att enbart anlita kvalitetssäkrade företag som innehar certifiering för att gjuta plattor. En väl utförd dränering är av yttersta vikt för att betongplattan ska bli så perfekt så möjligt och hålla i många år framöver. Leta betonggjutare i din region för bästa och billigaste betongplattor.

Våra senaste förfrågningar

 • Melodie bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag skulle vilja gjuta en betongtrappa upp till våran entré. En ganska stor trappa som skulle va ca 80 cm hög och 2 m bred.
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en entrétrappa till villa i samma stil som befintlig trappa från 1920-talet. Gamla trappan har spruckit.
 • Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av betongklack för grundläggning inför murning av grundmur inför nybyggnation villa. Finns nivåskillnad i konstruktionen en lecahäjd 19cm vilket påverkar flyt/tröghet betong.
  7m3. Norrtälje 2 mil norr om är platsen.
 • Per-Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Önskar gjuta ett golv i en lada. Det är tidigare gjutet ( gammal dyngstack). 3 murade väggar. Ungefär 15 kvadrat. Enkelt att komma åt med bil från 2 håll.
 • Linda bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Mönstrad betong till garageuppfart och gångar. Idag är det asfalt på garageuppfart och plattor på gångarna.
 • Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har ett garage i Valsätra som skall byggas ut/förlängas med 15kvm. Här behöver jag således hjälp med att gjuta ett nytt. Det gamla (gjuten 1969 och ca 15 cm tjockt) vill jag "gjuta på" ytterligare 5 cm då det är allt annat än fräscht.
 • Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag skulle vilja ha hjälp med gjutning av en platta på mark 75 m2 stor till ett fritidshus, helst den 3/6. Kantelement, golvvärme, armering, återfyllnad osv. är utfört.
 • Patrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag skulle vilja ha offert på flytspackling på ca 100 m2. Eventuellt till ytterligare 100 m2 till min granne. Bilen kan stå kvar på samma plats om man gör båda husen. Sedan undrar jag om ni har pumpbil till EPS cement till samma yta/ytor 5...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.