Gjuta betongplatta

En betongplatta är den mest förekomna husgrunden i Sverige. Den är säker och stabil. När det blir tal om att gjuta en betongplatta är det bäst att kontakta flera företag och be om en offert.

Var noga med att skriva ett avtal innan arbetet med att gjuta betongplatta börjar och glöm inte att det går att spara mycket pengar genom att utnyttja ROT-avdraget. Oavsett om det är en betongplatta som ska gjutas eller flera betongplattor som ska gjutas är hela arbetet enormt viktigt.Ingen vill efter några år upptäcka att betongplattorna inte håller standarden som utlovades.

En god försäkran är att enbart anlita kvalitetssäkrade företag som innehar certifiering för att gjuta plattor. En väl utförd dränering är av yttersta vikt för att betongplattan ska bli så perfekt så möjligt och hålla i många år framöver. Leta betonggjutare i din region för bästa och billigaste betongplattor.

Våra senaste förfrågningar

 • Karen bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej, jag skulle vilja ha prisuppgift på vad det skulle kosta att gjuta betonggolv inomhus i ett modulenthus från 80-talet. Vi skulle vilja ha betonggolv i tvättstuga, kök och hall. Ca 55kvm totalt. I nuläget ligger det plastmatta/stengolv och ekparkett i dessa ytor. Mvh...
 • Roger bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Fixa fallet i ett garage med betonggolv. Vattnet rinner ut i väggarna istället för till brunnen i dag.
  Storlek ca 4x6 meter
 • miche bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av garag ca 5 kvadrat
 • Fritz bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Laga fundament till byggnad
 • vicky bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Behöver hjälp med att platsgjuta bänkskivor till köket i betong snarast i Hindås.
 • Niklas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har bytt avloppsrör i källaren och har tagit bort stora delar av det gamla betonggolvet. Behöver hjälp med att besluta bästa sätt att gjuta nytt golv samt själva arbetet. Har armerat redan allt.
  Sandmark under golvet.
  Ca 0,5m3 betong
 • Mathias bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning samt efterarbete av platta i båtskjul på 15x6m. Armering och marksskivor är redan på plats. Önskad tjocklek på plattan ca 12-15cm.
 • Emilie bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej! Vi har en takterrass på ca 40m2. Idag har vi träparkett ovanpå grovbetong och vi skulle nu vilja slipa upp och göra betongen blank. Vet inte vilket skick betongen är i så eventuellt behövs det läggas på ett lager (eller hur man nu gör:))....

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.