Gjuta betongplatta

En betongplatta är den mest förekomna husgrunden i Sverige. Den är säker och stabil. När det blir tal om att gjuta en betongplatta är det bäst att kontakta flera företag och be om en offert.

Var noga med att skriva ett avtal innan arbetet med att gjuta betongplatta börjar och glöm inte att det går att spara mycket pengar genom att utnyttja ROT-avdraget. Oavsett om det är en betongplatta som ska gjutas eller flera betongplattor som ska gjutas är hela arbetet enormt viktigt.Ingen vill efter några år upptäcka att betongplattorna inte håller standarden som utlovades.

En god försäkran är att enbart anlita kvalitetssäkrade företag som innehar certifiering för att gjuta plattor. En väl utförd dränering är av yttersta vikt för att betongplattan ska bli så perfekt så möjligt och hålla i många år framöver. Leta betonggjutare i din region för bästa och billigaste betongplattor.

Våra senaste förfrågningar

 • Samira bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi vill ha en offert på att gjuta en uteplats i betong. Det ska även gjutas två trappsteg i anslutning till uteplatsen. Uteplatsen är ca 18kvm, trappstegen är 1,5×1,5kvm x2.
 • viveca bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  hej, bor i ett hus från 1929 med stengrund. Har ett rum i källaren där betonggolvet är ojämnt och i dåligt skick. SKulle vilja ha hjälp med att förbättra och släta ut. Rummet är ca 9 m2.
 • Richard bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en platta på mark ca 94m2.
  Det skall vara golvvärme i plattan.
 • Lena och Perove bad om offert för Hem & Trädgård
  gjuta betongplatta till uterum cirka 12-13 m3, färdigt efter dränering. Dvs utgrävningen klar
 • Sami bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej!
  jag ska lägga golvvärme . behöver lägga EPS betong först och sedan flytspackel övermod armering.
  Behöver offert.
 • Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en Betongplatta på 5x7m, L-stöd och armering är på plats, arbete som återstår är gjutning. Räknar med 3,5-4m³ betong kommer att gå åt för arbetet. L-stöden har en kant på 10com
 • Sam bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej
  tänkte fråga pris på att gjuta ute alton på 40kwm
 • Viktor bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej!

  Hör av mig på uppdrag av vår brf. Vi skulle behöva hjälp att gjuta igen ett kvadratiskt hål i betonggrunden under vår garageport, uppskattningsvis 5x5x1 dm. Hålet är en rest från den gamla garageporten men nu när det är ett dubbelt dörrpar så lämnar hålet...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.