Gjuta betongplatta

En betongplatta är den mest förekomna husgrunden i Sverige. Den är säker och stabil. När det blir tal om att gjuta en betongplatta är det bäst att kontakta flera företag och be om en offert.

Var noga med att skriva ett avtal innan arbetet med att gjuta betongplatta börjar och glöm inte att det går att spara mycket pengar genom att utnyttja ROT-avdraget. Oavsett om det är en betongplatta som ska gjutas eller flera betongplattor som ska gjutas är hela arbetet enormt viktigt.Ingen vill efter några år upptäcka att betongplattorna inte håller standarden som utlovades.

En god försäkran är att enbart anlita kvalitetssäkrade företag som innehar certifiering för att gjuta plattor. En väl utförd dränering är av yttersta vikt för att betongplattan ska bli så perfekt så möjligt och hålla i många år framöver. Leta betonggjutare i din region för bästa och billigaste betongplattor.

Våra senaste förfrågningar

 • Nichlas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en pålad platta till en utbyggnad av ett befintligt hus. Utbyggnad blir ca 48m2. Färdig konstruktionsritning finns på plattan.
  Huset finns i Karlstad
 • Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Skulle vilja ha prisuppgifter på att gjuta en grund till en utbyggnad på 15 kvm. Grunden behöver vara 1,25-1,5 m hög.
 • Jenny Clarén bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Nybyggnation av ett uterum på ca 30 kvadrat där en betongplatta ska gjutas. Markarbete krävs då det idag finns ett gammalt uterum på platsen där det bara ligger plattor rakt på jorden. Så offerten ska gälla för ny btongplatta och schaktning då plattan måste sänkas...
 • Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Komplett betongplatta med golvvärme på plan tomt. Schaktarbete för plattan samt makadam skall inkluderas. Storlek på platta 12X8m. dvs. ca 100m2.
 • Patric bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Tillbyggnad
  Platta på mark 60 kvm
  Golvvärmen
 • Rickard bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Schakt och platta på mark (Husets yttermått: 13.5 x 8.3). Geotech men kommer göras ej gjort än men önskar ett cirkapris om det inte behövs pålas etc. Mycket god access till tomt.
 • Espen bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jeg skal bygge hytte på 100 kvm i Norra England i Duved i Åre. Byggestart trolig mai/juni 2019. Hytta er ferdighytte levert av Saltdalshytta i Norge.
 • Gustaf bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  25-år gammalt betonggolv med behov av att få en avrinning mot golvbrunn. I dag stannar vatten från bilen i smärre gropar. Det finns en del spill av olja och andra kemikalier på fläckar.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.