Flytspackla

Att flytspackla ett golv är ett jobb för proffsen. Om man inte är enormt kunnig inom området så ska man inte ge sig på att flytspackla själva. För att uppnå det bästa resultatet av ett flyspacklat golv är det en självklarhet att anlita yrkeskunniga hantverkare.

Ta in offerter från flera företag som har flytspackling som specialitet. Det är alltid en god idé att ha ett avtal med företaget innan arbetet med att flytspackla påbörjas. Ett badrum är ett exempel på ett rum där det kan bli tal om att flytspackla. Andra rum som kan behöva denna metod är om det till exempel ska läggas värmeslingor eller värmekablar i golvet. Ett badrumsgolv utsätts för mycket väta och det är oerhört viktigt att golvet är perfekt för att det inte ska uppstå fuktskador eller mögel. För flyt när det gäller att flytspackla, låt branschfolket inom flytspackel göra jobbet.

Våra senaste förfrågningar

 • Göran bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  flyt spackling av golv, Tagit ner vägg mellan kök i hall nivåskillnad snitt ca 0.8mm total yta knappt 20 kvm
 • martin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Sänka källargolvet i hus byggt 1922. Behöver få högre takhöjd.
 • Martin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag vill ha en grund gjuten i ett befintligt garage på ca 55 kvm
 • Niklas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla ett något ojämnt befintligt garagegolv i betong. Ytan idag består av ett slitet målat flinggolv. Storleksordningen ca: 50 kvm. Förmodad nivåskillnad +/- 15 mm,
 • Roger bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har gjort om mitt garage. Golvet behöver nu jämnas till. En smörjgrop skall fyllas (redan fylld med en nedskrotad vägg, så ingen stor volym) och ca 25 kvadratmeter golv fås upp till rätt nivå (samma nivå som den andra halvan av garaget). Räknar med 2-3...
 • Karin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta betongplatta. 15-20 km2.
 • Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Behöver hjälp med att gjuta armerat betonggolv i utgrävd torpargrund på ca 12,5kvm. Rummet ska sedan inredas som apparatrum för vv och värmepump.
 • Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi har en altan, gjuten betongplatta. Fallet är fel, vatten samlas vid altandörren. Önskar om möjligt detta justerat. Slipning, fräsning eller annat?

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.