Flytspackla

Att flytspackla ett golv är ett jobb för proffsen. Om man inte är enormt kunnig inom området så ska man inte ge sig på att flytspackla själva. För att uppnå det bästa resultatet av ett flyspacklat golv är det en självklarhet att anlita yrkeskunniga hantverkare.

Ta in offerter från flera företag som har flytspackling som specialitet. Det är alltid en god idé att ha ett avtal med företaget innan arbetet med att flytspackla påbörjas. Ett badrum är ett exempel på ett rum där det kan bli tal om att flytspackla. Andra rum som kan behöva denna metod är om det till exempel ska läggas värmeslingor eller värmekablar i golvet. Ett badrumsgolv utsätts för mycket väta och det är oerhört viktigt att golvet är perfekt för att det inte ska uppstå fuktskador eller mögel. För flyt när det gäller att flytspackla, låt branschfolket inom flytspackel göra jobbet.

Våra senaste förfrågningar

 • Pouya bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackling käller med pumpbil på 13kvm 20mm tjocklek
 • Henrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackl en betongplatta för beläggning av klinker för att sedan bygga uterum på delar av plattan ska falla utåt så att överskottsvatten rinner av ca 34 m2 i svanshall
 • Nichlas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Prisuppgift på flytspackla en en lgh om ca 40kvm. Lgh ligger på 4e våning, grov betong som underlag och vattenburen golvvärme.
 • Victor bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,
  Jag vill ha hjälp med att gjuta golvet i mitt vidbyggda garage från Älvsbyhus. Garagegolvet är 37,8m2. Enligt Älvsbyhus instruktion ska betonggolvet utföras av minst 80mm tjock rutarmerad betong på minst 150mm dränerande grus eller makadam som packas väl med vatten och vibratorsläde. Isolering ska...
 • Daniel bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
 • Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla golv för att kunna lägga klinker i källare. Ska bli ny tvättstuga. Ca 8 kvm. Har varit plastmatta och duschutrymme tidigare.
 • Nina bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi ska bygga garage med byggstart 1April 2017,då ska vi gräva och plana ut marken där vi vill ha garaget.Sen begöver vi hjälp med att gjuta själva betongplattan.Garaget kommer bli 9,6*6 meter stort.Alltså 57,6 kvadrat.
 • Lotta bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej! Jag vill ha ungefärlig prisuppgift på graffittiväggar i betong. Tre stycken 2,5m höga, 4 m breda. Tjocklek förslagsvis 12 cm, om det är ok hållfasthetsmässigt. Väggarnas yta ska vara anpassad för måleri/graffitti. Önskar totalpris för förarbete/ritning och genomförande, inkl förankring i marken (idag har...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.