Flytspackla

Att flytspackla ett golv är ett jobb för proffsen. Om man inte är enormt kunnig inom området så ska man inte ge sig på att flytspackla själva. För att uppnå det bästa resultatet av ett flyspacklat golv är det en självklarhet att anlita yrkeskunniga hantverkare.

Ta in offerter från flera företag som har flytspackling som specialitet. Det är alltid en god idé att ha ett avtal med företaget innan arbetet med att flytspackla påbörjas. Ett badrum är ett exempel på ett rum där det kan bli tal om att flytspackla. Andra rum som kan behöva denna metod är om det till exempel ska läggas värmeslingor eller värmekablar i golvet. Ett badrumsgolv utsätts för mycket väta och det är oerhört viktigt att golvet är perfekt för att det inte ska uppstå fuktskador eller mögel. För flyt när det gäller att flytspackla, låt branschfolket inom flytspackel göra jobbet.

Våra senaste förfrågningar

 • Joel bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta husgrund ock förråd
 • Margareta bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Borra tre hål för VA i betongplatta.
 • Sara bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Lägga ett betonggolv ca 15m2. Kök i lgh Vasastan Stockholm.
 • Mattias bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej. Har ett källarutrymme på ca 6 kvm, resten av huset är krypgrund. Tänkte gjuta golv på den lilla ytan. Har precis rivit ut allt trä, plåt och annat bråte som fanns. Underlaget idag är jord och sten.Ingen isolering behövs. Huset finns i skogen utanför...
 • Josephine bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi behöver gjuta ett golv om ca 2 kvm i vår källare för att kunna sättarn värmepanna där. Golvet behöver möjligen få någon slagsgrundfärg också?! Vi har även en vägg som behöver spacklas och göras rak så att vi kan sätta delar av pumpen på...
 • Mattias bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej, Jag ska bygga ett rundtimmerhus och önskar nu en offert på husgrund. Platta på mark 130m2. Fastigheten är i Storhogna, Bergs kommun.
  Fastighetsbetäckning Berg/Klövsjö 5:615
 • Lena bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag vill ha hjälp med att avjämna ett oisolerat betonggolv på 20 kvm i en gammal sidobyggnad, lägga in golvvärme samt slipa och polera golvet. Ska bli kontor nära hemmet.
 • Björn bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en balk runt befintligt byggnad. Ca tog 38 löpmeter ritning finns.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.