Flytspackla

Att flytspackla ett golv är ett jobb för proffsen. Om man inte är enormt kunnig inom området så ska man inte ge sig på att flytspackla själva. För att uppnå det bästa resultatet av ett flyspacklat golv är det en självklarhet att anlita yrkeskunniga hantverkare.

Ta in offerter från flera företag som har flytspackling som specialitet. Det är alltid en god idé att ha ett avtal med företaget innan arbetet med att flytspackla påbörjas. Ett badrum är ett exempel på ett rum där det kan bli tal om att flytspackla. Andra rum som kan behöva denna metod är om det till exempel ska läggas värmeslingor eller värmekablar i golvet. Ett badrumsgolv utsätts för mycket väta och det är oerhört viktigt att golvet är perfekt för att det inte ska uppstå fuktskador eller mögel. För flyt när det gäller att flytspackla, låt branschfolket inom flytspackel göra jobbet.

Våra senaste förfrågningar

 • Mia bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Mia
 • Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackling av badrum 10 m2 .
  Badrum plan 2 i villa, träbjälklag.
 • Gustav bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi har en källare som idag har en del klinker och en del rååa betonggolv. Vi vill nu göra det enhetligt och bara ha betonggolv. Källaren är i två etage och ca 100kvm .
 • Kristoffer bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta golv till förrådd. Ca: 10kvm. Förrådet är utgrävt och ligger idag singel.
 • Josephine bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi behöver gjuta ett golv om ca 2 kvm i vår källare för att kunna sättarn värmepanna där. Golvet behöver möjligen få någon slagsgrundfärg också?! Vi har även en vägg som behöver spacklas och göras rak så att vi kan sätta delar av pumpen på...
 • Susanne bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi ska bygg ett litet åretrunt hus och har behov av att gjuta en betongplatta med inbyggd golvvärme.
 • Caroline bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi vill ha en offert på att gjuta en uteplats längs med vårat hus, med ett trappsteg längs hela ytan. Mått: Längd ca 10 meter, djup ca 1,20 meter + trappsteg ca 0,30 meter.
 • Kaspar bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej. Jag vill flytspackla min vardagsrum. Det ör ca 32 kvm. Jag ska plasta och sätta armerings nätt plus vatten golvärme rör. Flytspackel djupär 4-5 cm .

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.