Flytspackla

Att flytspackla ett golv är ett jobb för proffsen. Om man inte är enormt kunnig inom området så ska man inte ge sig på att flytspackla själva. För att uppnå det bästa resultatet av ett flyspacklat golv är det en självklarhet att anlita yrkeskunniga hantverkare.

Ta in offerter från flera företag som har flytspackling som specialitet. Det är alltid en god idé att ha ett avtal med företaget innan arbetet med att flytspackla påbörjas. Ett badrum är ett exempel på ett rum där det kan bli tal om att flytspackla. Andra rum som kan behöva denna metod är om det till exempel ska läggas värmeslingor eller värmekablar i golvet. Ett badrumsgolv utsätts för mycket väta och det är oerhört viktigt att golvet är perfekt för att det inte ska uppstå fuktskador eller mögel. För flyt när det gäller att flytspackla, låt branschfolket inom flytspackel göra jobbet.

Våra senaste förfrågningar

 • Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Sprickor i betongen på balkong vilket medfört att bitar lossnat samt att armeringen har blivit synlig. Vill ha det lagat.
 • Kenneth bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har 30m2 stort garage med krypgrund under. Garagegolver är i betong och obehandlat. Det har s´prickor i betongen och knackar man på vissa områden så hör man att betong skikt ligger löst på ca 2 m2. Golvet har en golvbrunn mitt på som jag...
 • Mia bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Mia
 • Jessika bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
 • Eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag bara undrar om det är möjligt att gjuta plintar i en redan befintlig stuga om vi river upp golvet. Detta är en gammal stuga efter våra föräldrar och golvet MÅSTE göras något åt. Stugan ligger i Grums kommun. Ca 7x7 m. Gör ni...
 • Lars-Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla ett källarutrymme 3x2,5 m 1/3 målat golv resten nygjuten betong.
  Lutningen mellan de längre väggarna skiljer på c:a 35-30 mm. Utrymmet har en golvbrunn.
 • Stefan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag vill gjuta en platta till ett stall, storleken är ca 9x5,5 m. Självklart med tillhörande markarbete innan gjutning.
 • Martin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi behöver ha hjälp med att gjuta en enklare platta till vår uteplats. Plattan ska vara ca 20 kvm stor i kvadratiskform.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.