Flytspackla

Att flytspackla ett golv är ett jobb för proffsen. Om man inte är enormt kunnig inom området så ska man inte ge sig på att flytspackla själva. För att uppnå det bästa resultatet av ett flyspacklat golv är det en självklarhet att anlita yrkeskunniga hantverkare.

Ta in offerter från flera företag som har flytspackling som specialitet. Det är alltid en god idé att ha ett avtal med företaget innan arbetet med att flytspackla påbörjas. Ett badrum är ett exempel på ett rum där det kan bli tal om att flytspackla. Andra rum som kan behöva denna metod är om det till exempel ska läggas värmeslingor eller värmekablar i golvet. Ett badrumsgolv utsätts för mycket väta och det är oerhört viktigt att golvet är perfekt för att det inte ska uppstå fuktskador eller mögel. För flyt när det gäller att flytspackla, låt branschfolket inom flytspackel göra jobbet.

Våra senaste förfrågningar

 • Lennart bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag behöver få 2 st gropar för placering av 2 st burlyftar gjutna i mitt betonggolv på min terminal, måtten är 3720x1434 med ett djup på 80 mm. de behöver vara klara till 2017-08-07
 • Ulrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av platta 64 m2, till ett fritidshus i Västra Stornäs i Vilhelminafjällen. Markarbete, grundstomme inkl. armering samt leverans av betong kommer att vara klart/fixat. Det som önskas är vibration samt avvägning och slipning/glättning av platta. Ström finns ej på plats men kan "kanske" finnas...
 • Mariya bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vill gjuta en betongplatta för ett året runt uterum som även ska bli betonggolv.
 • Jimmy bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla in golvvärme i källare, ca 40kvm. Fall vid två brunnar.
 • Ola bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag vill ha en offert gällande betongplatta med golvvärmeslang. Plattan ska vara ca 130m2. Vatten avlopp och el ska grävas in från tomtgräns (ca 30 meter till platta). Planen är att gjuta till våren. Plattan är till en blivande fjällstuga.
 • Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta ett betonggolv i ett kök och sittdel totalt ca 15-20 kvm i ett hus i Malmö, privatperson.
 • Pär bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Garageplatta
  40 m2
  Med golvvärme
  Tjocklek på platta 3000mm
 • Stephanie bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla på vattenburen golvvärme ca 200 kvm

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.