Flytspackla

Att flytspackla ett golv är ett jobb för proffsen. Om man inte är enormt kunnig inom området så ska man inte ge sig på att flytspackla själva. För att uppnå det bästa resultatet av ett flyspacklat golv är det en självklarhet att anlita yrkeskunniga hantverkare.

Ta in offerter från flera företag som har flytspackling som specialitet. Det är alltid en god idé att ha ett avtal med företaget innan arbetet med att flytspackla påbörjas. Ett badrum är ett exempel på ett rum där det kan bli tal om att flytspackla. Andra rum som kan behöva denna metod är om det till exempel ska läggas värmeslingor eller värmekablar i golvet. Ett badrumsgolv utsätts för mycket väta och det är oerhört viktigt att golvet är perfekt för att det inte ska uppstå fuktskador eller mögel. För flyt när det gäller att flytspackla, låt branschfolket inom flytspackel göra jobbet.

Våra senaste förfrågningar

 • Emilie bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej! Vi har en takterrass på ca 40m2. Idag har vi träparkett ovanpå grovbetong och vi skulle nu vilja slipa upp och göra betongen blank. Vet inte vilket skick betongen är i så eventuellt behövs det läggas på ett lager (eller hur man nu gör:))....
 • Andrej bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla badrumsgolv
 • Jörgen bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Ny sjökant mellan tomt och hav. Ca 20m. Kanthöjd ca 1m över medelvattennivå
 • Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Parkeringsgarage i en plan med 30 st pelar som har varierande skador på.
 • Urban bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackling av golv undervåning av ett hus byggt 1974 med samtidig inläggning av golvvörme i alla rum. Golvyta cirka 120 kvm. Hus med träbjålklag och krypgrund. 6 rum varav en toalett och en tvättstuga med en golvbrunn i vardera.
 • Björn bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag vill ha en betongplatta på mark gjuten dar jag ska ha ett traktorgarage. 50 m2.
 • Thomas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Behöver hjälp att gjuta en platta på mark 77 kvm totalt (10 cm). Markarbetet och form kommer att var klar inklusive armering och isolering, det jag vill ha hjälp med är att gjuta och slipa (glätta) ytan. Arbetet är planerat till slutet på april början...
 • Tobias bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  En betongtrappa utomhus ned till källare har vittrat sönder i stegen.
  Den behöver förbättras så att stegen blir hela.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.