Betongarbeten i Göteborg

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Göteborg. Betongarbeten.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från entreprenör som erbjuder tjänster inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betong relaterat i Göteborg med omnejd. Ett bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år. Använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom betongarbeten, husgrunder mm. Ju mer du beskriver ditt behov ju enklare blir det för företag som erbjuder betongarbeten i Göteborg att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att entreprenörer i Göteborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Kristofer bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej! Vi är intresserade av att lägga betonggolv i vardagsrum som är på ca 45kvm. Vi vill ha vit högblankt. Idag så ligger det ett massivt trägolv med vattenburen värme slingor under. Kan man lägga det på befintligt golv? Tacksam för en bra offert
 • Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Bygga form och gjuta slät yta på befintlig uteplats som består av betong och berg.
  Ca 22 kvm, nivåskillnad i dagsläget mellan högsta och lägsta punkt ca 15 cm.
  Lämplig ytbehandling för att undvika missfärgningar etc i framtiden.
 • Mariya bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vill gjuta en betongplatta för ett året runt uterum som även ska bli betonggolv.
 • Annette bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi vill ha en helgjuten betongtrappa på framsidan av ett hus från 1936. (Entretrappa). Eventuellt vill grannen också ha en likadan.
 • Martin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej!
  Har 67m2 som behöver flytspacklas på bottenplan i en villa. I den ena delen ska det flytas över golvvärme (el) och den andra delen ska flytas i samma nivå.
 • Olof bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej! Jag behöver en offert på gjutning av en garageplatta 6,3x7,3 m. Det jag behöver hjälp med är själva gjutningen och glättningen. Planerad vecka för detta är v.25. Adressen är Onsala vassväg 21, Onsala.
  Med vänlig hälsning

  Olof Jacobsson
 • Pavle bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Platta ca 100 m2 med golvvärme tillbyggnad
 • Jörgen bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Behöver ca 5kbm betong för en sula 8,2x4,4 m med ca 12cm tjocklek. Betongump behövs troligtvis och jag önskar hjälp med utläggningen.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.