Gjuta husgrund

För ett nybyggt hus, garage eller förråd är det oerhört viktigt att husgrunden blir perfekt. Husgrunden är liksom husets stomme att vila sig på under många år framöver.

Är en husgrund inte perfekt från början kan problemen snart hopa sig. När det är dags att bygga en husgrund är det bäst att ta in offerter från olika företag. Var specifik med vilken husgrund som ska gjutas. Kanske en betongplatta, en källargrund, en torpargrund eller en krypgrund? De olika sorters husgrunderna kräver olika tekniker. Låt proffsen ta hand om arbetet och fråga gärna efter bra och billiga husgrunder vid offertförfrågningar.

Det är viktigt att husgrunden står emot fukt och väta under många år så att fuktskador och mögel undviks. Låt yrkeserfarna husgrundsgjutare vara med från början och därmed säkra ett perfekt arbete. En husgrund som utförs grundligt står sig mot vädrets makter. Vi hjälper dig att ta fram offerterna!

Våra senaste förfrågningar

 • Samira bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi vill ha en offert på att gjuta en uteplats i betong. Det ska även gjutas två trappsteg i anslutning till uteplatsen. Uteplatsen är ca 18kvm, trappstegen är 1,5×1,5kvm x2.
 • viveca bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  hej, bor i ett hus från 1929 med stengrund. Har ett rum i källaren där betonggolvet är ojämnt och i dåligt skick. SKulle vilja ha hjälp med att förbättra och släta ut. Rummet är ca 9 m2.
 • Richard bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en platta på mark ca 94m2.
  Det skall vara golvvärme i plattan.
 • Lena och Perove bad om offert för Hem & Trädgård
  gjuta betongplatta till uterum cirka 12-13 m3, färdigt efter dränering. Dvs utgrävningen klar
 • Sami bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej!
  jag ska lägga golvvärme . behöver lägga EPS betong först och sedan flytspackel övermod armering.
  Behöver offert.
 • Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en Betongplatta på 5x7m, L-stöd och armering är på plats, arbete som återstår är gjutning. Räknar med 3,5-4m³ betong kommer att gå åt för arbetet. L-stöden har en kant på 10com
 • Sam bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej
  tänkte fråga pris på att gjuta ute alton på 40kwm
 • Viktor bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej!

  Hör av mig på uppdrag av vår brf. Vi skulle behöva hjälp att gjuta igen ett kvadratiskt hål i betonggrunden under vår garageport, uppskattningsvis 5x5x1 dm. Hålet är en rest från den gamla garageporten men nu när det är ett dubbelt dörrpar så lämnar hålet...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.