Gjuta husgrund

För ett nybyggt hus, garage eller förråd är det oerhört viktigt att husgrunden blir perfekt. Husgrunden är liksom husets stomme att vila sig på under många år framöver.

Är en husgrund inte perfekt från början kan problemen snart hopa sig. När det är dags att bygga en husgrund är det bäst att ta in offerter från olika företag. Var specifik med vilken husgrund som ska gjutas. Kanske en betongplatta, en källargrund, en torpargrund eller en krypgrund? De olika sorters husgrunderna kräver olika tekniker. Låt proffsen ta hand om arbetet och fråga gärna efter bra och billiga husgrunder vid offertförfrågningar.

Det är viktigt att husgrunden står emot fukt och väta under många år så att fuktskador och mögel undviks. Låt yrkeserfarna husgrundsgjutare vara med från början och därmed säkra ett perfekt arbete. En husgrund som utförs grundligt står sig mot vädrets makter. Vi hjälper dig att ta fram offerterna!

Våra senaste förfrågningar

 • Lars bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
 • Henrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av betonggolv i källare. 8-10 cm platta, efterbehandlad så att den är absolut slät och klar att lägga parkett på. Storlek: 18 kvm. Isolering, värmeslang och armering ordnas av mig.
 • Ronja bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta husgrund med golvvärme.
  Byggyta 120 kvm
 • Göran bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla betongplatta innan golvläggning. Ca 70 m2
 • Farmartjänst Österlen bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag ska flytspackla en yta på 28 kvm 25-30 mm ska täcka en elslinga sen ska det läggas ett trägolv
 • Björn bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackling 40 kvm ca 40 mm.
 • Carina bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vill ha hjälp med att flyt spackla upp ett ojämnt betong golv så att jag kan lägga in parkett. Det är som en puckel mitt i rummet. Nivåskillnaden är på ena sidan ca 1cm och på andra sidan ca 2 cm.
  Rummet är 12 kvm.
  behöver...
 • Emeli bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Stallplatta på 150-200 kvm. El, vatten och avlopp kommer dras in på ett ställe i plattan. Marken är åkermark och mellan 70-100 cm behöver schakts bort och fyllas upp med bärlager. Offert önskas med och utan markarbete. Höjd min. 300 mm, special betong för stall...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.