Gjuta husgrund

För ett nybyggt hus, garage eller förråd är det oerhört viktigt att husgrunden blir perfekt. Husgrunden är liksom husets stomme att vila sig på under många år framöver.

Är en husgrund inte perfekt från början kan problemen snart hopa sig. När det är dags att bygga en husgrund är det bäst att ta in offerter från olika företag. Var specifik med vilken husgrund som ska gjutas. Kanske en betongplatta, en källargrund, en torpargrund eller en krypgrund? De olika sorters husgrunderna kräver olika tekniker. Låt proffsen ta hand om arbetet och fråga gärna efter bra och billiga husgrunder vid offertförfrågningar.

Det är viktigt att husgrunden står emot fukt och väta under många år så att fuktskador och mögel undviks. Låt yrkeserfarna husgrundsgjutare vara med från början och därmed säkra ett perfekt arbete. En husgrund som utförs grundligt står sig mot vädrets makter. Vi hjälper dig att ta fram offerterna!

Våra senaste förfrågningar

 • Nichlas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en pålad platta till en utbyggnad av ett befintligt hus. Utbyggnad blir ca 48m2. Färdig konstruktionsritning finns på plattan.
  Huset finns i Karlstad
 • Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Skulle vilja ha prisuppgifter på att gjuta en grund till en utbyggnad på 15 kvm. Grunden behöver vara 1,25-1,5 m hög.
 • Jenny Clarén bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Nybyggnation av ett uterum på ca 30 kvadrat där en betongplatta ska gjutas. Markarbete krävs då det idag finns ett gammalt uterum på platsen där det bara ligger plattor rakt på jorden. Så offerten ska gälla för ny btongplatta och schaktning då plattan måste sänkas...
 • Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Komplett betongplatta med golvvärme på plan tomt. Schaktarbete för plattan samt makadam skall inkluderas. Storlek på platta 12X8m. dvs. ca 100m2.
 • Patric bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Tillbyggnad
  Platta på mark 60 kvm
  Golvvärmen
 • Rickard bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Schakt och platta på mark (Husets yttermått: 13.5 x 8.3). Geotech men kommer göras ej gjort än men önskar ett cirkapris om det inte behövs pålas etc. Mycket god access till tomt.
 • Espen bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jeg skal bygge hytte på 100 kvm i Norra England i Duved i Åre. Byggestart trolig mai/juni 2019. Hytta er ferdighytte levert av Saltdalshytta i Norge.
 • Gustaf bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  25-år gammalt betonggolv med behov av att få en avrinning mot golvbrunn. I dag stannar vatten från bilen i smärre gropar. Det finns en del spill av olja och andra kemikalier på fläckar.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.