Hitta betongarbetare

Vid utförande av betongarbete är det viktigt för såväl privatpersoner som företag att ta in offerter från företag som tillhandahåller betongarbeten. Var noga i specifikationen om vilket betongarbete som ska utföras. Gäller det gjutning av husgrunder, armering eller kanske formsättning?

Ett betongarbete måste utföras av yrkeskunniga därför är det oerhört viktigt att enbart professionella hantverkare som innehar certifiering för betongarbete kontaktas. Låt husgrunden bli stabil och korrekt från början när du kontaktar ett företag som kan betongarbeten på sina fem fingrar.

Ett väl utfört betongarbete är en säker investering inför framtiden. Betongarbeten kan vara både stora och små. Som privatperson är du kanske intresserad av en betongplatta till den tilltänkta carporten och företagare är kanske intresserad av en offert till ett parkeringshus eller en förskola?

Oavsett vilket jobb som ska göras är det professionella betongarbetare som ska utföra arbetet. Vi hjälper dig hitta dem.

Våra senaste förfrågningar

 • Josephine bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi behöver gjuta ett golv om ca 2 kvm i vår källare för att kunna sättarn värmepanna där. Golvet behöver möjligen få någon slagsgrundfärg också?! Vi har även en vägg som behöver spacklas och göras rak så att vi kan sätta delar av pumpen på...
 • Charlotta bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Behöver hjälp med att bila ett betonggolv, cirka 4 + 10 kvm.
  Tack!
 • Jesper bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi har en tvättstuga på 10kvm som vi funderar på att flytspackla
 • Patrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  ca 35 kvm golv. jag kommer ha gjort underarbetet själv. Ni behöver bara komma med bil och hälla ut. golvet kommer vara i ett bostadshus. hur tjock behöver man gjuta då? vad är skillnad i pris för fiberförstärkt betong och vanlig betong?
 • Henrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta husgrund för ett vinterisolerat uterum. 21 kvardratmeter
 • Mia bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Mia
 • Oskar bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Golv till hall.
  8,5 kvm
  Befintlig platta oisolerad.
  9,5 cm möjligt för påbyggnad varav 1,5cm tas upp av ytskikt cementklniker.
  Ska isolera ca 40mm
  så flytspackla in vattenburen golvvärme om ca 35mm tjocklek.
 • Jerker bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har dränerat runt huset och då fått bila upp ca 3 kvm betong på garagenedfarten för att byta en dagvattenbrunn. Önskar offert på att gjuta ny betong på denna yta med fall mot den nya brunnen (sk Aco-ränna)

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.