Gjuta betonggolv

Ett betonggolv är ett väldigt slitstarkt golv. För att få det perfekta betonggolvet som ska tåla mycket belastning är det viktigt att ta in offerter från olika företag som utför gjutning av betonggolv. Var noga i specifikationen om vilken betonggolv som behövs och fråga gärna efter ett bra och billigt betonggolv.

Att gjuta ett betonggolv kräver gedigen kunskap. Därför är det viktigt att enbart kontakta professionella företag som utför betongarbeten. Ett betonggolv kan behandlas på olika sätt. Det finns möjlighet att måla eller polera ett golv men det går även att slipa betonggolv. När ett betonggolv slipas blir ytan väldigt blank och det ger ett snyggt intryck.

Betonggolv har fördelen att de kan vara både ett ute- och ett inomhusgolv. På senare år har det blivit trendigt att vissa golv inomhus är just betonggolv. Utomhus återfinns betonggolv bland annat i carport, i källare, i garage och företagslokaler. För bästa betonggolvet: ta in offerter från företag specialiserade på att gjuta betonggolv.

Våra senaste förfrågningar

 • Bengt bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej!

  Betongplatta inkl allt mtrl till den. enplanshus 160m2 byggyta inkl vidbyggt garage.
  Golvvärme i hela betongplattan
  plattan måste vara gjuten senast 15/5
  plats Öregrund
 • Jesper bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej
  Jag behöver hjälp med att flytspacka källargolv i villa som ligger i Spånga.
  Det är rena betongytor där den ena delen gjöts i Juni (när kan man spackla efter gjutning av platta?). Totalt är det 50m2. och det behövs ca 15mm spackel i snitt. Önskar offert...
 • Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning med installation av sk låsbar pollare som avspärrning för trafik.
 • Arne bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta armerad platta för uterum ca 3,5 x 4,6m.
 • Tommy bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag söker offertförslag på markarbete (grävning, bortforsling, dränering) och gjutning av betongplatta för pool. Mått: 3.7m x 6.7 m x 1.7 m (djup).
 • emil bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej
  Är intresserad av vad ni har att erbjuda gällande grundarbete och gjutning av betongplatta till ett uterum.

  Vi ska bygga ett året-runt uterum i direkt anslutning till befintligt hus. Uterum består av limträkonstruktion, kanal-plast och två av tre väggar med glasskjutpartier.
  Arbetet jag vill...
 • Line bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hejsan, vi är en bostadsförening i Bromma som har en trasig trapp vi funderar på att ta hjälp med att laga. Det är ingen trappa som har använts på år men det skulle vara trevligt att återställa den. Det är en del trappsteg som skadat...
 • Robert bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  gjuta en betonggrund för en ca 35 kvm stor tillbyggnad till befintligt hus med källare. Vi skall även göra en ca 10 kvm stor utbyggnad på baksidan, här behövs källardjup med platta med uppmurade väggar. Arbete med grävning kan vara aktuellt. Vi önskar såklart komma...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.