Gjuta betonggolv

Ett betonggolv är ett väldigt slitstarkt golv. För att få det perfekta betonggolvet som ska tåla mycket belastning är det viktigt att ta in offerter från olika företag som utför gjutning av betonggolv. Var noga i specifikationen om vilken betonggolv som behövs och fråga gärna efter ett bra och billigt betonggolv.

Att gjuta ett betonggolv kräver gedigen kunskap. Därför är det viktigt att enbart kontakta professionella företag som utför betongarbeten. Ett betonggolv kan behandlas på olika sätt. Det finns möjlighet att måla eller polera ett golv men det går även att slipa betonggolv. När ett betonggolv slipas blir ytan väldigt blank och det ger ett snyggt intryck.

Betonggolv har fördelen att de kan vara både ett ute- och ett inomhusgolv. På senare år har det blivit trendigt att vissa golv inomhus är just betonggolv. Utomhus återfinns betonggolv bland annat i carport, i källare, i garage och företagslokaler. För bästa betonggolvet: ta in offerter från företag specialiserade på att gjuta betonggolv.

Våra senaste förfrågningar

 • Lars bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har en källarvåning som skall renoveras ifrån golv till tak, och då golvet är ojämt vill jag flytspackla hela undervåningen, uppskattas till ca: 115kvm
 • Kristoffer bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej

  Jag har ett garage med en gjuten bottenplatta på 28m2. Där skulle jag vilja ha hjälp med att först såga upp plats för två nya brunnar i golvet som sedan skall dras ut genom/under ytterväggen.

  Därefter behöver det flytspacklas för att få bra fall till...
 • Tobias bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi planerar att gjuta upp en tvättstuga och en garderob, på vardera 9 m2.
 • Eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag bara undrar om det är möjligt att gjuta plintar i en redan befintlig stuga om vi river upp golvet. Detta är en gammal stuga efter våra föräldrar och golvet MÅSTE göras något åt. Stugan ligger i Grums kommun. Ca 7x7 m. Gör ni...
 • Lilian bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  4 av 6 pelare - "stolpar" i en trappa där putsen släppt. Trappan och pelarna renoverades år 2012.
 • Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Skulle vilja få ett betonggolv på 6,5 m x 2,9 m och 100 mm tjockt gjutet. Golvet ligger 20 meter från gatan i markplan med direkt ingång utifrån. Förarbete med makadam, cellplast, armering och golvärmeslingar är klart. Golvet ligger inomhus med en omgivningstemperatur på 18...
 • Tobias bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av 25 kvm platta för attefall. Grunden byggs med Alba kantelement och golvvärme.
  Bygger grunden själv.
  Ca 30 meter från parkering till grunden.
 • göran bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej jag skall lägga klinkers i ett gammalt garage från 40-50 talet utan uppvärmning.
  Befintligt betonggolv behöver slipas och eventuellt behövs lite skador repareras, men det finns inga sprickor eller sättningar.
  Har inte kunnat mäta nivåskillnader men det känns inte som att dom är så stora,...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.