Flytspackla

Att flytspackla ett golv är ett jobb för proffsen. Om man inte är enormt kunnig inom området så ska man inte ge sig på att flytspackla själva. För att uppnå det bästa resultatet av ett flyspacklat golv är det en självklarhet att anlita yrkeskunniga hantverkare.

Ta in offerter från flera företag som har flytspackling som specialitet. Det är alltid en god idé att ha ett avtal med företaget innan arbetet med att flytspackla påbörjas. Ett badrum är ett exempel på ett rum där det kan bli tal om att flytspackla. Andra rum som kan behöva denna metod är om det till exempel ska läggas värmeslingor eller värmekablar i golvet. Ett badrumsgolv utsätts för mycket väta och det är oerhört viktigt att golvet är perfekt för att det inte ska uppstå fuktskador eller mögel. För flyt när det gäller att flytspackla, låt branschfolket inom flytspackel göra jobbet.

Våra senaste förfrågningar

 • ove bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Min villa har nedgrävd källare. På gaveln finns en trappa som går 1,5 m ner till källardörren. (Runt finns en betongmur som jag tar bort). Jag gräver nu ur längs hela gaveln (längd 7 m) för att sätta in en till dörr. Samtidigt breddas utrymmet...
 • Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackling av badrum 10 m2 .
  Badrum plan 2 i villa, träbjälklag.
 • Emil bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej! Jag vill flytspackla min kontorslokal. Det ligger idag ett parkettgolv på halva ytan samt ett klinkergolv på andra halvan, jag vill riva upp båda och flytspackla, alternativt flytspackla direkt på golvet som är idag. Det är en yta på ungefär 40 kvm. Jag är...
 • Hugo bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,

  Funderar på att lägga betong i mitt kök och hall. Totalt ca 12kvdm. Idag har jag lamniatgolv men under det är det betong, tror därför inte att lagret behöver vara så tjockt. Är nyfiken på vad detta skulle kosta ungefär.
 • annika bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Bila bort betongtröskel i äldre fårstall. Tröskeln är ca 30 cm hög och ca 10 m lång. Det finns träinredning som ska vara kvar i anslutning till tröskeln.
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en entrétrappa till villa i samma stil som befintlig trappa från 1920-talet. Gamla trappan har spruckit.
 • David bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla ett källargolv ca 15m2. Två golvbrunnar.
 • lena bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Önskar offert på polerat betong-golv till min villa.
  Yta ca:100 m2. Idag ligger klinkers på golvet.
  Önskar totalpris på arbete inkl mtrl.
  Utför Ni även epoxy-golv, önskar jag offert även på detta (med samma förutsättningar)
  Med vänlig hälsning Lena Edén-Mowitz

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.