Gjuta husgrund

För ett nybyggt hus, garage eller förråd är det oerhört viktigt att husgrunden blir perfekt. Husgrunden är liksom husets stomme att vila sig på under många år framöver.

Är en husgrund inte perfekt från början kan problemen snart hopa sig. När det är dags att bygga en husgrund är det bäst att ta in offerter från olika företag. Var specifik med vilken husgrund som ska gjutas. Kanske en betongplatta, en källargrund, en torpargrund eller en krypgrund? De olika sorters husgrunderna kräver olika tekniker. Låt proffsen ta hand om arbetet och fråga gärna efter bra och billiga husgrunder vid offertförfrågningar.

Det är viktigt att husgrunden står emot fukt och väta under många år så att fuktskador och mögel undviks. Låt yrkeserfarna husgrundsgjutare vara med från början och därmed säkra ett perfekt arbete. En husgrund som utförs grundligt står sig mot vädrets makter. Vi hjälper dig att ta fram offerterna!

Våra senaste förfrågningar

 • Theres bad om offert för Bygg & hantverkare - Renovering, ombyggnad & tillbyggnad
  Gillestuga som är utriven, ca 28 kvm, flytspackla golv, spackla väggar. Lägga klinkergolv.
 • christer bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  skall gjuta golv i ett befintligt garage. ca 10 cm på armering-isolering-makadam. mått 7,5x 17.5 taköjd 3 meter
 • Hossein bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,
  Behöver hjälp med att gjuta betongplatta på 78kvm2 (7,2*10,8)för husbygge.
 • Patrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flyta golv 25m3 på elgolvvärme
  På betongplatta uppe i stugan som ligger mellan särna och Idre !
 • Urban bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackling av golv undervåning av ett hus byggt 1974 med samtidig inläggning av golvvörme i alla rum. Golvyta cirka 120 kvm. Hus med träbjålklag och krypgrund. 6 rum varav en toalett och en tvättstuga med en golvbrunn i vardera.
 • Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi behöver formgjuta en armerad stödmur bakom vårt hus.
  13 x 2 meter. Den skall gjutas framför den gamla muren som består av sten med puts. En större del av muren har kollapsat men den all bråte är bort schaktat. Bilder finns vid behov.
 • Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Planerar att gjuta en marin kaj 12x3m. Från kajen skall lastfordon kunna lasta båtar med material. Kajen skall klara belastningar upp till 20 ton.
  Vattendjup vid kajläget är 2-4 m. Strandlinjen består idag av sprängsten och tillåter inte lastmaskinerna att komma tillräckligt långt ut i vattnet...
 • Ana bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi funderar på att bygga hus och har hittat en tomt i Lödöse som vi tänkt köpa, vi har även hittat ett tvåvåningsvilla av Fiskarhedenvillan, invändig yta 151,2 kvm som vi vill ha. Vad vi förstår så är husgrunden något vi måste fixa separat, så...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.