Gjuta husgrund

För ett nybyggt hus, garage eller förråd är det oerhört viktigt att husgrunden blir perfekt. Husgrunden är liksom husets stomme att vila sig på under många år framöver.

Är en husgrund inte perfekt från början kan problemen snart hopa sig. När det är dags att bygga en husgrund är det bäst att ta in offerter från olika företag. Var specifik med vilken husgrund som ska gjutas. Kanske en betongplatta, en källargrund, en torpargrund eller en krypgrund? De olika sorters husgrunderna kräver olika tekniker. Låt proffsen ta hand om arbetet och fråga gärna efter bra och billiga husgrunder vid offertförfrågningar.

Det är viktigt att husgrunden står emot fukt och väta under många år så att fuktskador och mögel undviks. Låt yrkeserfarna husgrundsgjutare vara med från början och därmed säkra ett perfekt arbete. En husgrund som utförs grundligt står sig mot vädrets makter. Vi hjälper dig att ta fram offerterna!

Våra senaste förfrågningar

 • Risto bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag har ett källargolv på ca 43 m2 där det ligger en plantonmatta för ett mekaniskt ventilerat golv från JaPe. Jag vill ha detta golv flytspacklat ovan platonmattan för att sedan lägga ett klinkergolv.
 • David bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta 10m2 platta samt 4-6 plintar. Bygglov för carport finns. Plattan ska användas till carport tillverkad av smålandsvillan.
 • Robert bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av ny betongtrapp från garageuppfart till markplan.
  Trappan har vittrat sönder.
 • Lena bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag vill ha hjälp med att avjämna ett oisolerat betonggolv på 20 kvm i en gammal sidobyggnad, lägga in golvvärme samt slipa och polera golvet. Ska bli kontor nära hemmet.
 • emil bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Platta till uterum.
  Platta på mark ink allt arbete och material. Bortforsling och ditkörning av material. Ej värme i platta.
  ca 21 kvm. 7x3 m mot befintligt radhus. Tölö trädgårdar.
 • Mårten bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,
  Jag vill hjälp med gjutning av betonggrund, alla förberedelsen kommer vara gjorda i form av markarbete grundform så det jag behöver hjälp med är betong samt efterbehandling. Grunden är 6x3 meter samt 10 cm djup.

  Mvh
  Mårten
 • Mia bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej! Jag vill lägga marockanska betongplattor i min hall inomhus. Det rör sig om ca 8 kvm. Vi har redan köpt plattorna. Vad blir priset för själva arbetet? Nu ligger det ett trägolv där (gammalt undergolv) och det finns plats för att både lägga t...
 • Björn bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Betonggrund till utbyggnad av 1planshus i Hortlax, möter torpargrund. ca 30m2 5*6m med 5m sida mot befintligt hus. Sandjord.
  Räknar med byggstart när tjälen släpper till våren eller när ni tycker är lämpligt.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.