Betongarbeten i Malmö

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Malmö. Betongarbeten.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från entreprenör som erbjuder tjänster inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betong relaterat i Malmö med omnejd. Ett bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år. Använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom betongarbeten, husgrunder mm. Ju mer du beskriver ditt behov ju enklare blir det för företag som erbjuder betongarbeten i Malmö att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att entreprenörer i Malmö kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Wettner Invest AB bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av en industrigrund 700m2.Med två st kuvertfall mot golvrännor.allt är format och armerat,alla ingjutningsgods är på plats,behöver hjälp med stålglättning av golv i industridelarna ca 600 m2,vid personal utrymme. Kör vi med vibbfritt.
 • Emilie bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej! Vi har en takterrass på ca 40m2. Idag har vi träparkett ovanpå grovbetong och vi skulle nu vilja slipa upp och göra betongen blank. Vet inte vilket skick betongen är i så eventuellt behövs det läggas på ett lager (eller hur man nu gör:))....
 • Unn bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuten platta ca 100-110 m2 utan golvvärme men med kanaler för golvbrunn å avlopp
 • Emeli bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Stallplatta på 150-200 kvm. El, vatten och avlopp kommer dras in på ett ställe i plattan. Marken är åkermark och mellan 70-100 cm behöver schakts bort och fyllas upp med bärlager. Offert önskas med och utan markarbete. Höjd min. 300 mm, special betong för stall...
 • Christina bad om offert för Bygg & hantverkare - Murare
  Jag vill få en mur i trädgården, ca 80 cm hög och 6-7 meter lång, där finns slipers nu som ska bort. Underlaget är berg och delvis jord.
 • Camilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla badrum, golvyta 3,36 kvm.
 • Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta betongplatta
 • Kerstin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  en


  En betong platta på 24-25 kvadratmeter,för en utbyggnad inga ledningar eller rör.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.