Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Norrköping. Betongarbeten.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från entreprenör som erbjuder tjänster inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betong relaterat i Norrköping med omnejd. Ett bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år. Använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom betongarbeten, husgrunder mm. Ju mer du beskriver ditt behov ju enklare blir det för företag som erbjuder betongarbeten i Norrköping att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att entreprenörer i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • tii bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hejsan!
  Jag skulle vilja veta vad det skulle kosta och om det finns möjlighet att gjuta ett betonggolv i en resturanglokal i umeå. Det är just nu ett stengolv med plattor och ett träklick golv där vi är intresserade av att ha ett betonggolv. Jag håller...
 • Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en ny platta i källare. Ytan är ca 60 kvm och tjocklek ca 10 cm. Källaren består av fem rum. Ca 40 meter slang. 7,5 kubik vanlig standardbetong.
 • Olle bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag vill låta gjuta ett bottenplatta om cirka 3X8 meter på baksidan av mitt hus, samt, om möjligt även lägga vattenburen värme i bottenplattan som kan värma upp den vinterträdgård som ska stå på plattan.
 • Mårten bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,
  Jag vill hjälp med gjutning av betonggrund, alla förberedelsen kommer vara gjorda i form av markarbete grundform så det jag behöver hjälp med är betong samt efterbehandling. Grunden är 6x3 meter samt 10 cm djup.

  Mvh
  Mårten
 • Helmut bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta betongolv och husgrund (tillbyggnad )
  ca. 5,0 m3
 • Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla badrum 2x3m på ovanvåning. Brunnen är placerad i ca 60 cm in från 3m vägg och 25cm in från 2m vägg. Dvs i ena änden av rummet. Underlag är 22mm spånskiva av typ LK heatfloor. Bor i Höllviken. Vill ha det gjort nästa vecka...
 • baram bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  150km betonggolv slipas prima armera flytspackel
 • helena bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av betongplatta för uterum, inklusive grävning, bortforsling av jord samt påfyllnad av grus osv.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.