Betongarbeten i Norrköping

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Norrköping. Betongarbeten.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från entreprenör som erbjuder tjänster inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betong relaterat i Norrköping med omnejd. Ett bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år. Använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom betongarbeten, husgrunder mm. Ju mer du beskriver ditt behov ju enklare blir det för företag som erbjuder betongarbeten i Norrköping att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att entreprenörer i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Firas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,

  Jag kommer att under april / maj påbörja bygget av ett hus i Kaxholmen. Byggnadsarean ligger på 209 kvm + en dubbelgarage på ca 60 kvm. Jag behöver börja med att gjuta en platta för huset och en för garaget och undrar vad det skulle...
 • Isabelle bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Är intresserad av att lägga betonggolv i ett litet kök samt pigkammare (dessa två rum sitter ihop). Skulle gissa att ytan är ca 20 kvm. Köket har i nuläget gråa stenplattor och pigkammaren parkett. Köket har golvvärme. Är det möjligt att lägga betong på? Finishen...
 • Björn bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av platta för ett sutteränghus på repisvaara. Tomten är grovplanerad men behöver mer markarbete. Plattan ska bli ca 110 kvm med omkrets 44m. Behöver även muras vägg baktill och på sidor.
 • Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Sprickor i betongen på balkong vilket medfört att bitar lossnat samt att armeringen har blivit synlig. Vill ha det lagat.
 • uffe bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  75kvm isolerad grund till garage.
 • Behzad bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flyttspackel för 80 kvm
 • sara bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Slipa nygjuten betongplatta på 36 kvm
  Ska bli en groventre med dusch-hörna/tvättstuga i en del.
 • Herman bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag har redan grundfirma. Dom gjuter betonggolvet på fredag 6/4. Behöver en firma som slipar golvet. Det är en villagrund på 77 kvm. Vill ha det matt. Inte högpolerat. Pris per kvm?

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.