Betongarbeten i Örebro

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Örebro. Betongarbeten.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från entreprenör som erbjuder tjänster inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betong relaterat i Örebro med omnejd. Ett bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år. Använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom betongarbeten, husgrunder mm. Ju mer du beskriver ditt behov ju enklare blir det för företag som erbjuder betongarbeten i Örebro att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att entreprenörer i Örebro kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • patrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Vill flytspackla en källare som har betonggolv, och murade väggar ca 50kvm så att det bli plant.
 • Mats bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av platta under befintligt hus (torp).

  Omfattning:
  Material:
  - L-element 400 mm, tre sidor 540+560+420 cm (två hörn)
  - Isolerskivor 3 x 30 st, 60 x 120 cm (eller 3x8 120x240 cm), tre lager. Bottenlagret vill jag ska ha goda egenskaper med avseende på vattenupptagning.
  - Armerad...
 • Ken bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en spolplatta åt hästar på ca 2 x 4 m, ca 1dm tjock som kommer att vara utomhus, och gjuta en sarg som är ca 0,5 m hög och 0,2 m bred och 12 m lång.
 • Carl bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  flytspackla in 16mm vattenburen golvvärme som är bultad/skruvad i golvet. Underlaget är något ojämt då det varit olika rum tidigare som nu blivit ett. Ren betong, gammalt flytspackel och rester av klinkerfix.

  Ca 37kvm

  Vi önskar arbetet utfört om 1-2 veckor
 • emil bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej
  Är intresserad av vad ni har att erbjuda gällande grundarbete och gjutning av betongplatta till ett uterum.

  Vi ska bygga ett året-runt uterum i direkt anslutning till befintligt hus. Uterum består av limträkonstruktion, kanal-plast och två av tre väggar med glasskjutpartier.
  Arbetet jag vill...
 • Linus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vill ha en offert på att köpa 90 säckar flyt spackel för golvvärme samt utkörning . Mvh
 • Carita bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag letar efter någon som har en pump för flytspackel.
  Vi har köpt flytspackel "lip 226" som vi planerat att bland för hand, efter att ha gjort en del så inser vi att detta är mycket tungt där av önskar vi en offert på att få...
 • Caisa bad om offert för Bygg & hantverkare
  Önskar gjuta betonggolv i en mindre stuga (25m2) byggd på 90-talet, idag träplint och plastmatta. Stugan ska fungera som ateljé och behöver ett slitstarkt lättskött golv. Det finns även en braskamin mitt i rummet. Önskar kontakt via mail då jag har svårt att svara i...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.