Betonggjutning

När det blir tal om betonggjutning är det en bra idé att kontakta professionella hantverkare.

Att gjuta en husgrund är både ett stort och viktigt arbete och därför oerhört viktigt att jobbet blir bra gjort från första början. Börja med att ta in offerter från olika företag som har specialiserat sig på betonggjutning.

I offertförfrågan är det viktigt att vara tydlig med vilket arbete som behöver göras. Betonggjutning innefattar förutom gjutning av golv även gjutning av trappor, väggar och murar för att nämna några exempel.

Ta reda på vilka företag som kan betonggjutning i din region och kontakta dessa. Det är alltid en god anledning att be om ett både bra och billigt golv. 

En prisuppgift på vad betonggjutning kostar per kvadratmeter är en god indikation på om arbetet kommer att hålla hög standard. Se till att din betonggjutning bli perfekt med yrkeskunnig personal.

Använd offertförfrågningstjänsten

Vår lättanvända offertförfrågningstjänst är utvecklad för att du på ett enkelt sätt ska kunna komma i kontakt med flera professionella hantverkare på samma gång.

Tjänsten är gratis att använda och du binder inte upp dig på någonting.
Dessutom fungerar den på samma enkla sätt oavsett om du ansöker som privatperson, förening eller företag:

 • Beskriv (så utförligt som möjligt) vad du behöver få utfört för något betongarbete
 • Fyll i ungefär när du vill att arbetet ska utföras
 • Ange kontaktuppgifter

När din offertförfrågan sedan skickas till vår samarbetspartner kommer tillgängliga och matchande hantverkare att kontaktas. Dessa erbjuder dig sedan sina offerter och ger dig möjlighet att välja vem du vill anlita. 

Spara tid och pengar

Genom att tal del av flera offerter ökar chanserna att du ska hitta den mest prisvärda hantverkaren inom betonggjutning.

Att själv söka upp flera hantverkare och be om offerter är inte det mest tidseffektiva. Dessutom kan det vara svårt att veta om du kommer i kontakt med branschens bästa hantverkare.

När du får offerter från hantverkare genom vår tjänst får du samtidigt ta del av tidigare kundomdömen och certifikat, samt en närmare presentation av hantverkaren. På det sättet kan du vara trygg med att en kvalificerad yrkesperson anlitas för ditt betongarbete.

För att du på förhand ska kunna få ett så bra svar som möjligt på vad arbetet kommer att kosta, så är det viktigt att du utförligt beskriver vilken typ av arbete du vill ha hjälp med.

Exempelvis kan det vara svårt för en betonggjutare att veta hur stor ett arbete är om den enda informationen som finns är "betonggjutning till husgrund". 

Försök att vara lite mer specifik om hur storlek på huset och vilken typ av hus det är. Ju mer hantverkaren "har på fötterna", desto större chanser är det att du ska kunna få ett realistiskt kostnadsförslag.

För arbeten som betonggjutning har du också rätt att använda dig av rot-avdraget, vilket betyder att du kan dra av en summa av skattekostnaden för arbetet. 

Våra senaste förfrågningar

 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag vill ha ett betonggolv i en villa på ca 200 kvm som ska gjutas o slipas. Villan finns i Trelleborgs kommun.
 • Eilert bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Betongplatta för produktionslokal 240 m2
 • Tobias bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Den gamla golvbrunnen ska bilas upp och flyttas 130 cm och sen ska det bilas till tvättmaskin och den sträckan är 160 cm
 • Lars bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,
  Vi skulle vilja få hjälp med att gjuta en entré trappa i betong till en utbyggnad. Det rör sig om två trappsteg och ett övre plan på 70 cm djup fram till dörren.

  Tack på förhand,
  Lars
 • Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Badrumsrenovering
  Vill flytspackla ett badrum på 5 m2 med fall mot en brunn.
 • Carl bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej, skall gjuta betonggolv utomhus ca 150 kvm runt poolen. Skulle behöva en grov offert samt råd om tjocklek och förarbete.
 • Kajsa bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla golv i kök och hall för att se ut som betonggolv. Cirka 12 kvadratmeter.
 • Urban bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Arbetet gäller i Örviken (Skellefteå).
  Grävning och gjutning av plattor med golvvärme. 1st 100 m2 samt en st 50 m2.
  Plattorna måste vara färdiga innan Juli 2020.
  Det kommer även att grävas upp stubbar!

  Det ska även grävas för enskillt avlopp samt borras för bärgvärme.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.