Betonggjutning

När det blir tal om betonggjutning är det en bra idé att kontakta professionella hantverkare.

Att gjuta en husgrund är både ett stort och viktigt arbete och därför oerhört viktigt att jobbet blir bra gjort från första början. Börja med att ta in offerter från olika företag som har specialiserat sig på betonggjutning.

I offertförfrågan är det viktigt att vara tydlig med vilket arbete som behöver göras. Betonggjutning innefattar förutom gjutning av golv även gjutning av trappor, väggar och murar för att nämna några exempel.

Ta reda på vilka företag som kan betonggjutning i din region och kontakta dessa. Det är alltid en god anledning att be om ett både bra och billigt golv. 

En prisuppgift på vad betonggjutning kostar per kvadratmeter är en god indikation på om arbetet kommer att hålla hög standard. Se till att din betonggjutning bli perfekt med yrkeskunnig personal.

Använd offertförfrågningstjänsten

Vår lättanvända offertförfrågningstjänst är utvecklad för att du på ett enkelt sätt ska kunna komma i kontakt med flera professionella hantverkare på samma gång.

Tjänsten är gratis att använda och du binder inte upp dig på någonting.
Dessutom fungerar den på samma enkla sätt oavsett om du ansöker som privatperson, förening eller företag:

 • Beskriv (så utförligt som möjligt) vad du behöver få utfört för något betongarbete
 • Fyll i ungefär när du vill att arbetet ska utföras
 • Ange kontaktuppgifter

När din offertförfrågan sedan skickas till vår samarbetspartner kommer tillgängliga och matchande hantverkare att kontaktas. Dessa erbjuder dig sedan sina offerter och ger dig möjlighet att välja vem du vill anlita. 

Spara tid och pengar

Genom att tal del av flera offerter ökar chanserna att du ska hitta den mest prisvärda hantverkaren inom betonggjutning.

Att själv söka upp flera hantverkare och be om offerter är inte det mest tidseffektiva. Dessutom kan det vara svårt att veta om du kommer i kontakt med branschens bästa hantverkare.

När du får offerter från hantverkare genom vår tjänst får du samtidigt ta del av tidigare kundomdömen och certifikat, samt en närmare presentation av hantverkaren. På det sättet kan du vara trygg med att en kvalificerad yrkesperson anlitas för ditt betongarbete.

För att du på förhand ska kunna få ett så bra svar som möjligt på vad arbetet kommer att kosta, så är det viktigt att du utförligt beskriver vilken typ av arbete du vill ha hjälp med.

Exempelvis kan det vara svårt för en betonggjutare att veta hur stor ett arbete är om den enda informationen som finns är "betonggjutning till husgrund". 

Försök att vara lite mer specifik om hur storlek på huset och vilken typ av hus det är. Ju mer hantverkaren "har på fötterna", desto större chanser är det att du ska kunna få ett realistiskt kostnadsförslag.

För arbeten som betonggjutning har du också rätt att använda dig av rot-avdraget, vilket betyder att du kan dra av en summa av skattekostnaden för arbetet. 

Våra senaste förfrågningar

 • Elin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta platta intill ett radhus. Till ett uterum på ca 28 kvm. Mått: 679x415
 • Agneta bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej!
  Jag har köpt ett hus som är byggt i betong och skulle vilja ha betonggolv i två av rummen.
  Mvh Agneta
 • Wasim bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Behöver en betongplatta som är 4x4m för montering av billyft. tjocklecken är 3 cm
 • Klas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta betonggolv i garage c:a 38m2. Bef. golvbeläggning asfalt
 • Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Uppbilning av betong i källare. Isolering samt ny betong med vattenburna golvvärmeslingor
 • Felix bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Behöver ca 10st betongankare (vikt 25kg styck) (35x35x13cm styck) i grovbetong och med armeringsjärn som handtag för att kunna fästa tamp.
  De är tänkta att agera ankare för utrustning som placeras på havsbotten under ca 1 år. behöver därför ett ställe att fästa en tamp,...
 • Markus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta nytt fall på terrass
 • Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi skulle vilja gjuta en platta på 3,5 meter gånger 6,5 meter. Den ska vara med golvvärme där vi har rör som går ut från husets bottenplatta. Underlaget är förberett så det är bara att påbörja gjutningen.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.