Betongarbeten i Norrköping

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Norrköping. Betongarbeten.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från entreprenör som erbjuder tjänster inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betong relaterat i Norrköping med omnejd. Ett bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år. Använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom betongarbeten, husgrunder mm. Ju mer du beskriver ditt behov ju enklare blir det för företag som erbjuder betongarbeten i Norrköping att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att entreprenörer i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Staffan Blomberg bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta betongplatta, 300m2, innehållande isolering, armering, golvvärme, el och VA
 • Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej, vill gjuta en platta till ett attefallsgarage 25kvm ca 3,9m x 6,1m. Tanken är att vi gräver själva enligt er rekommendation.
 • Gunnar bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av 10 betongplintar i redan grävda hål i marken på tomt. Husgrund för attefallsvilla.
 • Bo bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej
  Jag undrar om ni kan ge mig ett ungefärligt pris för flytspackling av ett betonggolv? Det är ett golv med ganska grov yta i en maskinhall om cirka 60 kvm. Jag hade tänkt att flytspacklet skulle vara färdig golvyta, så det måste vara industriflytspackel. Utrymmet...
 • Christer bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har uppreglat golv på gjuten betongplatta, nu skall vi ta bort allt befintligt golv/isolering och flytspackla plattan för att lägga in cellplast och nytt golv.
 • Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  vill ha flytspacklat ett badrumsgolv ligger golvvärmeslinga färdigt för flytspackling
  27m2 * 28mm
 • ulf bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har en gammal naturstens mur i källardel som lagats men förmodligen inte särskilt bra. Den har spruckit sönder o behöver göras om samt lyfta hörnet på själva huset då det satt sig. Muren/källarväggen behöver inte nödvändigtvis göras i natursten. Någon form av gjuten klack och...
 • Malin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  "rivning" och omgjutning av tre källartrappor inkl nedgångar utomhus (ca 6 trappsteg, befintlig vattenavloppsbrunn och betongräcken) i Brf.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.