Betongarbeten i Uppsala

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Uppsala. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Uppsala med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Uppsala. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Uppsala?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Uppsala är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Uppsala med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Önskar offert på uppbyggnad av urgrävd tvättstuga i källare om ca 25 kvm med makadam, isolering, vattenburen golvvärme, armering och betong om totalt ca 35 cm.
 • Jacob bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av garag ca 55 kvadrat
 • Jesse bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hey there

  Body Revolution - Medico Postura™ Body Posture Corrector - Improve Your Posture INSTANTLY!

  Get it while it's still 60% OFF! FREE Worldwide Shipping!

  Get yours here: medicopostura.online

  All the best,

  Hitta betongarbetare - offert och prisförslag på betongarbeten
 • Benjamin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej, det gäller en betongplatta som måste bilas bort och gjutas om. Det ör en utomhusaltan på ca 38 kvm. Projektet är på en ö utanför Hargshamn utan bilförbindelse. Båttransport kan ordnas.
 • Martin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Markarbejde/betongplatta/källare
 • Danny bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi har ansökt om bygglov för en utbyggnad med 90m2. Utöver det en del mark/shaktarbete.
  Vill ha gjutet och klart senast i maj.
 • Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Utjämning av betonggolv på inglasadbalkong för att sedan lägga klick-vinylgolv eller liknande. Golvet på balkongen består av två betongplattor (kant i kant). Det är framför allt nivåskillnaden på några millimeter i skarven mellan betongplattorna som behöver jämnas ut.
 • J-P bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta husgrund ca 170kvm

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.