Betongarbeten i Göteborg

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Göteborg. 

Betongarbeten.nu riktar sig till företag, privatpersoner och organisationer som vill få offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Göteborg med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Göteborg. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Varför ska jag anlita entreprenörer inom betongarbete?

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Göteborg?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Göteborg är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Göteborg med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • Tony bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Önskar offert på en grundmur i betong med mått 50cm hög 25cm bred och ca 30 meter lång.
  Därtill önskas 3st pelare totalt gjutet i betong en i vardera avslut (ändarna) på grundmuren.

  Ca 2m mur+1 pelare (mellanrum för infart) 1pelare+mur+1pelare
 • Birgitte bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  BRF förening i Tranås, behov av reparationer av våra balkonger
  62 st
 • Jenny bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta garageplatta på 52m2, 10 cm betong 20 cm isolering. Behöver vara klar till mitten på september
 • Ceder bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av garagegolv som idag består av 7cm markplattor, plattor tas bort och betonggolv gjutes med fall mot golvbrunn i mitten av garage.
  2st golvbrunnar monteras och kopplas till dagvatten 20cm utanför garageport.
  Garaget är 4x6M
  Bilder kan skickas.
 • Elin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Lägga betonggolv i kök, ca 20 kvm.
 • Ellinor bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Behöver ca 1kubik betong, rummet är 8,2kvadrat stort och vill ha en ca 10 cm tjock platta! Det finns en dörr intill en väg som man kan "spruta" in betongen genom, det är på markplan.
 • Samira bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi vill ha en offert på att gjuta en uteplats i betong. Det ska även gjutas två trappsteg i anslutning till uteplatsen. Uteplatsen är ca 18kvm, trappstegen är 1,5×1,5kvm x2.
 • Jörgen bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Slipa måla garage verkstad golv ca 80kvm

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.