Gjuta betonggolv

Ett betonggolv är ett väldigt slitstarkt golv. För att få det perfekta betonggolvet som ska tåla mycket belastning är det viktigt att ta in offerter från olika företag som utför gjutning av betonggolv. Var noga i specifikationen om vilken betonggolv som behövs och fråga gärna efter ett bra och billigt betonggolv.

Att gjuta ett betonggolv kräver gedigen kunskap. Därför är det viktigt att enbart kontakta professionella företag som utför betongarbeten. Ett betonggolv kan behandlas på olika sätt. Det finns möjlighet att måla eller polera ett golv men det går även att slipa betonggolv. När ett betonggolv slipas blir ytan väldigt blank och det ger ett snyggt intryck.

Betonggolv har fördelen att de kan vara både ett ute- och ett inomhusgolv. På senare år har det blivit trendigt att vissa golv inomhus är just betonggolv. Utomhus återfinns betonggolv bland annat i carport, i källare, i garage och företagslokaler. För bästa betonggolvet: ta in offerter från företag specialiserade på att gjuta betonggolv.

Våra senaste förfrågningar

 • Sigrid bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag vill ha en offert gällande betongplatta med golvvärme samt betongolv pågjutet.. Plattan ska vara ca 180m2 och har 3 nivåer. Vatten och avlopp och el ska grävas in från tomtgräns (ca 30 meter till platta). Planen är att gjuta innan sommaren. Plattan är till...
 • Lars bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi funderar på att anlägga pigenterad betong på vår infart och parkeringsplatser. Ytan är ca 80-100 kvm. Vår målsättning är att få underhållsfri infart/platser.
 • Tommy bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har ett asfalterat garagegolv på ca 18 m2 som jag skulle vilja gjuta på ca 7-8 cm
  Vill ha en slät överyta som är lättstädad och tålig
 • Håkan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Behöver hjälp att gjuta en stödmur samt en ny trappa! I trakten kring Växjö!
 • Wilhelm bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta betonggolv cirka 2x5x0,12. Betong 0-16mm. Önskar hjälp med utläggning av betongen. Ska flytspacklas efter med golvvärme i våtutrymme.
 • Daniel bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,
  Vi funderar på att lägga om vårt köksgolv och hall och använda betong, har inte exakt mått men skulle gissa på ca 30-35 kvm yta. Vad skulle detta kunna kosta?
  Mvh
 • Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta 70m2 husgrund
 • Jan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Att gjuta en betongplatta på ca 25 m2 med golvvärme, för en inglasad uteplats.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.