Betongarbeten i Örebro

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Örebro. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Örebro med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Örebro. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Örebro?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Örebro är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Örebro med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • Miltos bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Tänker hjälpa en kund att lägga 55 kvm betonggolv. Vi assisterar med att lägga skydd runtomkring och förbereder golvet enl. anvisningar. Kontakta mig så diskuterar vi vidare.
 • Kenneth bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har 30m2 stort garage med krypgrund under. Garagegolver är i betong och obehandlat. Det har s´prickor i betongen och knackar man på vissa områden så hör man att betong skikt ligger löst på ca 2 m2. Golvet har en golvbrunn mitt på som jag...
 • Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av garagegolv (i tidigare ladugård), ca: 100m2 och ca 14m3 betong. Grundarbete med isolering och armering är klart. Vill ha pris på gjutning och glättning.
 • Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta betongplatta med värme för uterum om cirka 25 kvadratmeter.
 • Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla ett fd garage ca 29m2 så att det blir helt plant - idag fall mot brunnen som är igenfylld sedan tidigare.

  Samt Flytspackla ytterligare ett rum i källaren på ca 14m2 för att få plan yta. Det är endast liten nivåskillnader dhär.

  Vill kunna...
 • Carolina bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi har köpt ett hus där vi vill ha betonggolv som innegolv på nedervåningen. Det finns en grundplatta men husleverantören menar att vi måste gjuta ytterligare ett lager med betong (ca 3 cm tjockt) efter husresning pga väderförhållanden. Vi vill att det slipas och behandlas...
 • Louise bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,
  Jag skulle vilja ha prisuppgift på att göra en isolerad betongplatta till en stallbyggnad i April/Maj 2020.
  Stallet som ska stå där kommer vara 10x14m dvs: 140 kvm.
 • Klas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har en klädkammare på 5kvm med ojämnt underlag, med golvgips som sista lager.
  Får det inte jämnt och skulle behöva få hjälp att flytspackla upp det.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.