Betongarbeten i Örebro

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Örebro. Betongarbeten.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från entreprenör som erbjuder tjänster inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betong relaterat i Örebro med omnejd. Ett bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år. Använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom betongarbeten, husgrunder mm. Ju mer du beskriver ditt behov ju enklare blir det för företag som erbjuder betongarbeten i Örebro att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att entreprenörer i Örebro kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Malin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej! Önskar flytspackla bottenplan i min sutterängvilla, ca 100 kvm fördelat på 4 rum, hall o 2 mindre klädkammare. Några cm högt för att jämna ut betongplattan. Har rivit ut och ska återställa.
 • Julia bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Behöver hjälp med att gjuta plattan till garage. Storleken är cirka 4,5 x 8 meter. Inga socklar utan det är förberett med träformar. Helst inga svar på telefon, småbarn hemma.
 • Berne bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla golv om ca 42 m2 då vattenburen golvvärme ska läggas med 12 mm rör. Snitttjocklek 27 mm? (Klinkergolv ska på sedan)
  ytan fördelas på
  hall 4 m2
  kök 10 m2
  Matrum 22 m2
  Toalett 6 m2 (inkl duschfall)
  Samtliga ytor ligger intill varandra på bottenvåning i villa.
  Tacksam...
 • Lars bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta betong fundament för två lyktstolpar samt fundament för utomhusbänk. Täby
 • Ian bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej!

  Jag har en centrifug fastgjuten på en upphöjning i ett källargolv i betong (drygt 60 * 60 cm). Jag skulle vilja få bort upphöjningen och centrifugen. Vad kan det tänkas kosta? Om ni svarar med mail så kan jag skicka en bild.

  Mvh,

  Ian
 • Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej, vill gjuta en platta till ett attefallsgarage 25kvm ca 3,9m x 6,1m. Tanken är att vi gräver själva enligt er rekommendation.
 • Emilie bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej! Vi har en takterrass på ca 40m2. Idag har vi träparkett ovanpå grovbetong och vi skulle nu vilja slipa upp och göra betongen blank. Vet inte vilket skick betongen är i så eventuellt behövs det läggas på ett lager (eller hur man nu gör:))....
 • åsa bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta betongplatta garage Piteå. 70 kvm utan golvvärme

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.