Betongarbeten i Helsingborg

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Helsingborg. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Helsingborg med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Helsingborg. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Helsingborg?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Helsingborg är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Helsingborg med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • Mathias bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning samt efterarbete av platta i båtskjul på 15x6m. Armering och marksskivor är redan på plats. Önskad tjocklek på plattan ca 12-15cm.
 • Kerstin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej
  jag skulle veta vad det ungefär skulle kosta att flytspackla ca 40 km i vår källare!?
  Med vänlig hälsning, Kerstin
 • Henrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en platta inne i en ladugård. Ca 65 m2, 8 cm tjockt. Isolering och armeringsmatta är redan på plats.
 • Jon bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har fått bygglov på ett attefallshus. Plattan ska ha storleken 3,6x6,7 m. L300 kantelement med isolering under plattan.
  Matjord är borttagen men viss ytterligare schaktning kommer att behövas samt dränering utifrån uppskattat behov samt återfyllningsbara av lämpligt material. Plattan ska förberedas för vatten, avlopp och...
 • Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hejsan,

  Jag står i färd med att bygga ett hus i Hällingsjö, en enplansvilla på knappt 250kvm (170kvm bostad 80kvm garage/verkstad - allt i en byggnad) där jag ska ha gjuten platta med hel golvvärme. På plattan kommer sedan ett lösvirkeshus från Alingsås Huspaket sättas upp....
 • Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gödselplatta med L-stöd
  Finns 8 st L-stöd med längd 2 m. 2 av dessa är hörnsektioner. Tanken är 8x8m stor med en stallvägg som en avgräsning och en öppen sida.
  Marken är i stort sett plan. L-stöd ska flyttas från framsidan av stall till baksida ingår i...
 • Oleg bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,

  Jag letar efter leverantör av betong för att gjuta husgrund platta på mark 96 kvm.
  Fellingsbro
 • Kristian bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har ett krackelerat betonggolv i garaget (lagt 1976). Golvet är målat.
  Jag vill ha ett slätt golv målat m slitstark färg.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.