Betongarbeten i Helsingborg

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Helsingborg. 

Betongarbeten.nu riktar sig till företag, privatpersoner och organisationer som vill få offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Helsingborg med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Helsingborg. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Varför ska jag anlita entreprenörer inom betongarbete?

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Helsingborg?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Helsingborg är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Helsingborg med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • Emelie bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi håller på att bygga ett nytt hus, färdigt i augusti. Sen vill vi ha betong utanför vår ingång till huset istället för plattor som ingång. Något ni kan fixa?
 • Patrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flyta golv 25m3 på elgolvvärme
  På betongplatta uppe i stugan som ligger mellan särna och Idre !
 • Christer bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har uppreglat golv på gjuten betongplatta, nu skall vi ta bort allt befintligt golv/isolering och flytspackla plattan för att lägga in cellplast och nytt golv.
 • Carl bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Behöver hjälp med att göra platta på mark. Ca 110 kvm. Avser tillbyggnad till befintligt hus. Tillbyggnad blir 2-plan. Inkl golvvärme, rör för vatten/avlopp, mm. Vi har också förbereda för bergvärme.
 • Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vill gjuta en 10cm platta till en hall på 400m² 23.5x17m maskinhall, enkelarmerad med kantbalk och isolerade kantelement. 200 mm frigolit med korrekt bärighet. Slang för golvvärme ska också appliceras. Vv återkom med vald betongkvalitet samt förslag på frigolitkvalitet. Nybygge, utomhus. Markarbetet är redan klart....
 • Gunnar bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi har lagt in betong i halva Ekonomibyggnaden och den är klar. Nu skall resten göras.
  Det finns redan makadam som ligger inne i Ekonomi byggnaden och detta behöves dras ut och jämnas till.
  Plattan som skall göras är 120kvm!
  bilar kommer att stå på...
 • Phillip bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av platta på mark till hus samt garage.

  Plattorna är isolerade, armerade och redo för gjutning 100mm + VOT.

  Fixering av två golvbrunnar som sitter på plats och fall vid gjutning till dessa återstår.


  Husplattan är 12000 x 7490
  Garageplattan är 6000 x 4800

  Önskar offert via mejl, nås...
 • Martina bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej! Jag behöver offert på gjutning av betongtrappa ca 7500 mm utomhus. Mvh Martina

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.