Betongarbeten i Malmö

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Malmö. Betongarbeten.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från entreprenör som erbjuder tjänster inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betong relaterat i Malmö med omnejd. Ett bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år. Använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom betongarbeten, husgrunder mm. Ju mer du beskriver ditt behov ju enklare blir det för företag som erbjuder betongarbeten i Malmö att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att entreprenörer i Malmö kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Skulle vilja få ett betonggolv på 6,5 m x 2,9 m och 100 mm tjockt gjutet. Golvet ligger 20 meter från gatan i markplan med direkt ingång utifrån. Förarbete med makadam, cellplast, armering och golvärmeslingar är klart. Golvet ligger inomhus med en omgivningstemperatur på 18...
 • Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av betongklack för grundläggning inför murning av grundmur inför nybyggnation villa. Finns nivåskillnad i konstruktionen en lecahäjd 19cm vilket påverkar flyt/tröghet betong.
  7m3. Norrtälje 2 mil norr om är platsen.
 • Ulf bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  gjuta en 700m2 platta med 12 meter lång smörjgrop för upp till 74 tons totalvikter
 • Lena bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi har ett hus från 1936 med hel källare utan organiska material. Plattan är tunn och golven är målade med färg som delvis har släppt. Vi vill gjuta på ett betonggolv för att få en något tjockare platta och ju vill ha ett slipat fint...
 • John Eskild bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi ønsker tilbud på betongplate til hytte i Tangvattnet. Hytte på 130m2 og garasje på 40m2. Platen skal støpes på ferdig opparbeidet grunn. Hvis det er mulig ønsker vi også pris med kabler for vannbåren varme (hytte 130m2). Planlagt oppstart juni 2016.
 • Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har ett garage på 50 m2 som betongplattan har sjunkit på högra sidan sett från infarten, samt att golvet behöver få ett fall mot sifon som det inte är nu. Kommer att behövas gjutas/flytspacklas upp till ca 50 mm.
 • krister bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en garageuppfart ca. 36 m2
 • Philip bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en terass om 21 m2
  Gjuta på nuvarande betongplatta
  Från plattan upp till huset är det 9 cm
  Vi behöver minst 5 cm. Lager
  Vi vill ha en offert på form, armering och ljutning
  Mvh Philip

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.