Betongarbeten i Malmö

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Malmö. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Malmö med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Malmö. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Malmö?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Malmö är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Malmö med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi vill göra en pågjutning på befintlig betongplatta för att ha som golv inne i ett nybyggt hus. Betongytan vill vi ska vara jämn betonggrå och inte för hårt slipad så att ballasten kommer fram för mkt. Ytan ska efter gjutning och slipning behandlas med...
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av golv i kök ca 15 kvm och hall 12 kvm. Även fotpaneler till vardagsrum.
 • Michael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta platta i befintligt hus.
  Cirka 90 kvm
  Frigolit; golvvärmeslang och armering färdigt.
  pumpbil krävs för detta jobb
 • Ingela bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Köpt tomt i Digernäs och behöver hjälp med markarbete och gjutning av platta, plattan för hus blir på ca 105 kvm och platta till garage 80kvm. Mars-April kanske
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en entrétrappa till villa i samma stil som befintlig trappa från 1920-talet. Gamla trappan har spruckit.
 • Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har idag carport med gårdsgrus.
  Skall bygga om denna till garage
  Garaget skall ha gjuten platta om ca 30m2
  10cm isolering mot backen
  Slutlig yta skall bara slipad tilljämnad betong
 • Per-Uno bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Riktning / Flytspackling? av ett betonggolv i en "Betongcontainer - Pannrum.
  Underlaget är ny betong där man misslyckats med att få det rakt.
  Containern är uppställd i Torslanda- Göteborg
 • Lars bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Reparation av påkörningsskydd utförda i betong vid lastkaj. Lastbilar stöter i emot påkörningskydden vid uppställning mot lastkaj. Några har spruckit. Totalt har vi 6 st lastkajer ca 2-3 st har sprickbildning.
  Kontakta mig för mer information.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.