Gjuta betongplatta

En betongplatta är den mest förekomna husgrunden i Sverige. Den är säker och stabil. När det blir tal om att gjuta en betongplatta är det bäst att kontakta flera företag och be om en offert.

Var noga med att skriva ett avtal innan arbetet med att gjuta betongplatta börjar och glöm inte att det går att spara mycket pengar genom att utnyttja ROT-avdraget. Oavsett om det är en betongplatta som ska gjutas eller flera betongplattor som ska gjutas är hela arbetet enormt viktigt.Ingen vill efter några år upptäcka att betongplattorna inte håller standarden som utlovades.

En god försäkran är att enbart anlita kvalitetssäkrade företag som innehar certifiering för att gjuta plattor. En väl utförd dränering är av yttersta vikt för att betongplattan ska bli så perfekt så möjligt och hålla i många år framöver. Leta betonggjutare i din region för bästa och billigaste betongplattor.

Våra senaste förfrågningar

 • Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej!

  Jag skulle vilja ha hjälp med att gjuta min garageplatta. Formen och all armering är färdigt, den är 50 kvm stor, L-block 300 mm och 200 mm cellplast, kantbalk ca 300 mm bred. Vad skulle det kosta om ni utför gjutningsarbetet samt leverans av betong?...
 • Simon bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Betongplatta på mark för tillbyggnad - uterum /attefallshus. Förlängning av existerande uterum. 15 kvadrat.
 • Kajsa bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla golv i kök och hall för att se ut som betonggolv. Cirka 12 kvadratmeter.
 • Anton bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej Gjuten betongplatta L-kantelement 400mm inkl matning för EL indraget och avlopp. Ej golvvärme och ej arbete med makadam. 2 stycken plattor på: Betongplatta 85 kvm Betongplatta 77 kvm.
  Start i slutet av feb eller mars.
  Arbetet är på öckerö (bilfärja)
 • Daniel bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  240kvm 12x20 meter gjutning inomhus 10cm tjocklek utan voter. Måste pumpas in i lokalen. Dörröppningen är nästan i mitten av lokalen på långsidan. Vi vill ha ett slätt golv. Underlag, frigolit och befintlig betong. Armering är redan gjord.
 • Stig bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackling ett sovrum på 12,2 kvm. Ojämnt på c:a 67 7mm på sämsta stället. Golvet är nerslipat till ren betong. Väggarna nymålade, så försiktighet krävs.
 • Teresia bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Såga större fönster i källarvägg - Det gäller 5 fönster:- 3 fönster ska vara 100x50cm och 2 100x100cm. Det finns redan fönster men vi vill byta ut de till större
 • Mathias bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag vill få en prisbild vad en platta till vårt hus vi ska bygga skulle kosta.
  Vi ska bygga ett "H-hus" med en boyta på 160,2 m2 och byggyta på 182 m2.

  Förutsättningarna är bra, dvs det behövs inte pålas, sprängas eller schakts extra.

  Vad skulle det kosta...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.