Betongarbeten i Västerås

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Västerås. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Västerås med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Västerås. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Västerås?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Västerås är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Västerås med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • Benjamin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flyta källargolv på ca 60kvm, uppskattningsvis behövs 10mm, ev slipning av gammal golfvärlden? offert med material och arbete önskas.
 • Jesper bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Är i behov att flytspackla in golvvärmen i mellanbjälklag på övervåning. Allt förarbete utförs av mig. Uppskattningsvis behövs 3-4cm flytspackel. Ytan är 80kvm. Plats: Värmdö
 • Sami bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej!
  jag ska lägga golvvärme . behöver lägga EPS betong först och sedan flytspackel övermod armering.
  Behöver offert.
 • Lina bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi har en hall i ett nybyggt hus där vi vill ha betonggolv. Det är ca 10 kvm. Det ska gjutas direkt på plattan.
 • lawrence bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  vill veta pris på cement
 • Emil bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej! Jag vill flytspackla min kontorslokal. Det ligger idag ett parkettgolv på halva ytan samt ett klinkergolv på andra halvan, jag vill riva upp båda och flytspackla, alternativt flytspackla direkt på golvet som är idag. Det är en yta på ungefär 40 kvm. Jag är...
 • Patrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej, jag vill gjuta en isolerad betongplatta med ingjuten golvvärme (el) för en vinterträdgård(isolerat uterum) i anslutning till vårt hus. Måtten är unegfär 5,35*3,5 m med ett brutet hörn (tar ca 60 cm per sida).
 • Nicholas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Arbetet ska utföras i Gråbo, Lerum.
  Gjuta garageplatta på ca. 50 kvm. (4.5 m x 11.0 m)
  Marken behöver inte schaktas ur utan fyllas upp med makadam eller liknande ca. 10 cm.
  El, vatten och avlopp ska dras in men kommer att vara framdraget till "garaget".
  Isoleringen...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.