Flytspackla

Att flytspackla ett golv är ett jobb för proffsen. Om man inte är enormt kunnig inom området så ska man inte ge sig på att flytspackla själva. För att uppnå det bästa resultatet av ett flyspacklat golv är det en självklarhet att anlita yrkeskunniga hantverkare.

Ta in offerter från flera företag som har flytspackling som specialitet. Det är alltid en god idé att ha ett avtal med företaget innan arbetet med att flytspackla påbörjas. Ett badrum är ett exempel på ett rum där det kan bli tal om att flytspackla.

Andra rum som kan behöva denna metod är om det till exempel ska läggas värmeslingor eller värmekablar i golvet. Ett badrumsgolv utsätts för mycket väta och det är oerhört viktigt att golvet är perfekt för att det inte ska uppstå fuktskador eller mögel. För flyt när det gäller att flytspackla, låt branschfolket inom flytspackel göra jobbet.

Vad innebär flytspackling i praktiken?

Anledningen till att man flytspacklar ett golv är för att det ska bli så jämnt som möjligt. Ett jämnt undergolv är mycket viktigt att ha om du vill exempelvis vill lägga parkett, plattor eller installera värmeslingor. 

Förutom att man fixar till ojämnheter så medför ett flytspacklat golv även skydd mot fukt och sprickor.

Hur mycket kostar det att flytspackla?

Flytspackling är en typ av arbete där priserna kan variera ganska kraftigt, dels beroende på olika firmor men också beroende på var någonstans i landet du befinner dig.

Andra faktorer som påverkar slutpriset är förstås också hur omfattande arbetet är (hur stor golvytan är där du ska flytspackla), vilken typ av flytspackel som används (det finns spackel med olika egenskaper som används för olika typer av golv).

Det bästa du kan göra för att få en uppfattning av vad som är en rimlig prisbild är således att begära offerter från flera olika firmor via vår tjänst!

Våra senaste förfrågningar

 • Pouya bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackling käller med pumpbil på 13kvm 20mm tjocklek
 • Filip bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Ta bort sockel (80*80cm) till tvättmaskin och gjuta jämnt betonggolv.
 • Linda bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Prisförfrågan på en betong platta som är 18m * 12m.
  Arbete från makadambädd till färdig platta.
  300 form, 200 cellplast, 100 betong förslagsvis?
  I Kungälvs kommun.
 • Jonathan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Öppna upp 15 cm tjock betong vägg och montera stålbalk för att behålla hållfastighet i väggen. öppningen ska vara ca 3x2,5 meter.

  hör av er för bilder/mer info.

  Mvh Jonathan
 • Kersti o LarsGöran bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi har köpt tomt. Huset är 71.5m2 i två våningar. Platta på mark med vattenburen golvvärme. Carport på husets östra sidan. Tomt 560 m2 geoteknisk undersökning. utförd. 20 cm extra cellplast under halva plattan östra delen eftersom berget sluttar och viss lera tilltar....
 • Håkan bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Flytspackla ett blivande badrum ca 10m2
 • Daniel bad om offert för Bygg & hantverkare - Murare
  Jag behöver bygga en stödmur som ska vara ca 10 meter lång, 2 meter hög samt ha sidor som är ca 5 meter långa fallande från 2 meter i höjd ner till 0,3 meter. Alltså sammanlagt ca 20 meter mur.
 • Stefan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Offert på en husgrund till ett åretrunthus.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.