Flytspackla

Att flytspackla ett golv är ett jobb för proffsen. Om man inte är enormt kunnig inom området så ska man inte ge sig på att flytspackla själva. För att uppnå det bästa resultatet av ett flyspacklat golv är det en självklarhet att anlita yrkeskunniga hantverkare.

Ta in offerter från flera företag som har flytspackling som specialitet. Det är alltid en god idé att ha ett avtal med företaget innan arbetet med att flytspackla påbörjas. Ett badrum är ett exempel på ett rum där det kan bli tal om att flytspackla.

Andra rum som kan behöva denna metod är om det till exempel ska läggas värmeslingor eller värmekablar i golvet. Ett badrumsgolv utsätts för mycket väta och det är oerhört viktigt att golvet är perfekt för att det inte ska uppstå fuktskador eller mögel. För flyt när det gäller att flytspackla, låt branschfolket inom flytspackel göra jobbet.

Vad innebär flytspackling i praktiken?

Anledningen till att man flytspacklar ett golv är för att det ska bli så jämnt som möjligt. Ett jämnt undergolv är mycket viktigt att ha om du vill exempelvis vill lägga parkett, plattor eller installera värmeslingor. 

Förutom att man fixar till ojämnheter så medför ett flytspacklat golv även skydd mot fukt och sprickor.

Hur mycket kostar det att flytspackla?

Flytspackling är en typ av arbete där priserna kan variera ganska kraftigt, dels beroende på olika firmor men också beroende på var någonstans i landet du befinner dig.

Andra faktorer som påverkar slutpriset är förstås också hur omfattande arbetet är (hur stor golvytan är där du ska flytspackla), vilken typ av flytspackel som används (det finns spackel med olika egenskaper som används för olika typer av golv).

Det bästa du kan göra för att få en uppfattning av vad som är en rimlig prisbild är således att begära offerter från flera olika firmor via vår tjänst!

Våra senaste förfrågningar

 • Max bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta platta för uterum
  Mått (ca)
  A 8100x1900
  B 8390x3675 (med brutna hörn)

  Med de brutna hörnen blir då den totala ytan ca 44,3 kvadrat.

  Platta A och B ska sitta samman och ska alltså gjutas samman. Jag har bara separerat dem för att underlätta beräkning av storlek......
 • Camilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta husgrund (och mararbete) för mindre tillbyggnad av villa (15 kvm).
 • Gustav bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuten platta på ca 200kvm behöver flytspacklas för att uppnå tillräckliga toleranser för att kunna lägga innergolv enligt hus ama. Bostadshus.
 • Göran bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  flyt spackling av golv, Tagit ner vägg mellan kök i hall nivåskillnad snitt ca 0.8mm total yta knappt 20 kvm
 • Hugo bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,

  Funderar på att lägga betong i mitt kök och hall. Totalt ca 12kvdm. Idag har jag lamniatgolv men under det är det betong, tror därför inte att lagret behöver vara så tjockt. Är nyfiken på vad detta skulle kosta ungefär.
 • Riccardo bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta / skapa en ny betongtrappa från balkong till marknivå/stödmur villa i mölndal.
 • Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jeg skal have en gjutning til en carport med forråd på 15kvm.

  Hur snabbt kan vi få gjort det?

  Vi bor i Västra Ingelstad.
 • Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla ca 35mm inomhus 50 kvm

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.