Flytspackla

Att flytspackla ett golv är ett jobb för proffsen. Om man inte är enormt kunnig inom området så ska man inte ge sig på att flytspackla själva. För att uppnå det bästa resultatet av ett flyspacklat golv är det en självklarhet att anlita yrkeskunniga hantverkare.

Ta in offerter från flera företag som har flytspackling som specialitet. Det är alltid en god idé att ha ett avtal med företaget innan arbetet med att flytspackla påbörjas. Ett badrum är ett exempel på ett rum där det kan bli tal om att flytspackla.

Andra rum som kan behöva denna metod är om det till exempel ska läggas värmeslingor eller värmekablar i golvet. Ett badrumsgolv utsätts för mycket väta och det är oerhört viktigt att golvet är perfekt för att det inte ska uppstå fuktskador eller mögel. För flyt när det gäller att flytspackla, låt branschfolket inom flytspackel göra jobbet.

Vad innebär flytspackling i praktiken?

Anledningen till att man flytspacklar ett golv är för att det ska bli så jämnt som möjligt. Ett jämnt undergolv är mycket viktigt att ha om du vill exempelvis vill lägga parkett, plattor eller installera värmeslingor. 

Förutom att man fixar till ojämnheter så medför ett flytspacklat golv även skydd mot fukt och sprickor.

Hur mycket kostar det att flytspackla?

Flytspackling är en typ av arbete där priserna kan variera ganska kraftigt, dels beroende på olika firmor men också beroende på var någonstans i landet du befinner dig.

Andra faktorer som påverkar slutpriset är förstås också hur omfattande arbetet är (hur stor golvytan är där du ska flytspackla), vilken typ av flytspackel som används (det finns spackel med olika egenskaper som används för olika typer av golv).

Det bästa du kan göra för att få en uppfattning av vad som är en rimlig prisbild är således att begära offerter från flera olika firmor via vår tjänst!

Våra senaste förfrågningar

 • Martin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av betonggolv
 • disa bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej.
  Färgfabriken önskar gjuta ett betongpodie ute på gården utanför vår konsthall. Podiet behöver kunna ta en vikt på 700 KG och vara i måtten 138 cm h, 110 c, x 110 cm brett (Ungefär).
  Det behöver vara klart innan den 30 november.

  Tack!!...
 • Sara bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning på befintlig betongplatta i källare med "Vattenfast betong" ca 20 kvadrat, samt rivning och uppbyggnad av väggar.
 • Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Schakt och gjuten platta (142kvm) till småbostadshus med integrerat garage.
 • Caroline bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi vill gjuta upp vårt golv i garaget . Garaget är gammalt och vad vi vet finns en platta under allt bråte . Ytan är 6,2 *6.2 kvm = 38, 44
 • Lars bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej !
  Behöver gjuta om ingången till mitt garage eftersom det läcker in vatten idag när det regnar. Vill eventuellt också få till lutningen i garaget med ett tillhörande dränering.
 • Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av betongplatta till nybygge av hus. 140kvm platta, endast betong och gjutning behövs göras. Isolering, kantelement, armering och VS är klart. Adressen är Bengtsheden 258
 • Thomas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Två garage 4,8x10,8 m och ett 7,2x10,8
  Grunden klar endast gjutning och glättning
  10 cm tjock platta 20 cm Tjock vid kanterna 40 cm bredd

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.