Flytspackla

Att flytspackla ett golv är ett jobb för proffsen. Om man inte är enormt kunnig inom området så ska man inte ge sig på att flytspackla själva. För att uppnå det bästa resultatet av ett flyspacklat golv är det en självklarhet att anlita yrkeskunniga hantverkare.

Ta in offerter från flera företag som har flytspackling som specialitet. Det är alltid en god idé att ha ett avtal med företaget innan arbetet med att flytspackla påbörjas. Ett badrum är ett exempel på ett rum där det kan bli tal om att flytspackla.

Andra rum som kan behöva denna metod är om det till exempel ska läggas värmeslingor eller värmekablar i golvet. Ett badrumsgolv utsätts för mycket väta och det är oerhört viktigt att golvet är perfekt för att det inte ska uppstå fuktskador eller mögel. För flyt när det gäller att flytspackla, låt branschfolket inom flytspackel göra jobbet.

Vad innebär flytspackling i praktiken?

Anledningen till att man flytspacklar ett golv är för att det ska bli så jämnt som möjligt. Ett jämnt undergolv är mycket viktigt att ha om du vill exempelvis vill lägga parkett, plattor eller installera värmeslingor. 

Förutom att man fixar till ojämnheter så medför ett flytspacklat golv även skydd mot fukt och sprickor.

Hur mycket kostar det att flytspackla?

Flytspackling är en typ av arbete där priserna kan variera ganska kraftigt, dels beroende på olika firmor men också beroende på var någonstans i landet du befinner dig.

Andra faktorer som påverkar slutpriset är förstås också hur omfattande arbetet är (hur stor golvytan är där du ska flytspackla), vilken typ av flytspackel som används (det finns spackel med olika egenskaper som används för olika typer av golv).

Det bästa du kan göra för att få en uppfattning av vad som är en rimlig prisbild är således att begära offerter från flera olika firmor via vår tjänst!

Våra senaste förfrågningar

 • ANDERS bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag är intresserad av att bygga ett nytt hus.
  Vill kika på vad det kan kosta att något företag tar på sig att gjuta en platta/husgrund för ca 160 kvm hus med garage. Vill även få en klar bild på leveranstid samt vad som krävs för...
 • klaus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  flytspackling ca 35 kvm i källare älvsjö. Underlaget är ett ventilerat platon golv med armering och värmeslingor ovan. flythöjd ca 40 mm. behov utav pump material samt någon som kan väga av det.
 • Lars bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej !
  Behöver gjuta om ingången till mitt garage eftersom det läcker in vatten idag när det regnar. Vill eventuellt också få till lutningen i garaget med ett tillhörande dränering.
 • Lars bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla upp ett dåligt garagegolv 40 kvadrat
 • kimmey bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta golv i en utgrävd ladugårdsdel. Uppskattade mått ca 10*10 kvm.
 • Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning liten husgrund 14 + 15 kvm. Förarbete tom armering är färdigt.
 • Bruno bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  hej.

  86x50 meter, dubbelarmerad platta.

  beh en budget för ett projekt i bålsta.

  det är en bef fastighet utan golv där vi ska gjuta golvet. mvh Bruno
 • Sven Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Göra om garagegolv. Vill att smällt vattnen från bilen rinner till golvbrunnen och inte som nu ifrån.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.